פורסם 2005 ביולי 2720 שנים יש לי בבית שני רמקולים של מערכת aiwa טיפה ישנה שפעם הייתה מחוברת למחשב, המערכת הלכה ואין טעם לתקן אותה. עד לא מזמן הייתי עם רמקולים עלובים של מחשבים ולא נהנתי ממש, למרות השיפורים המשמעותיים שעשיתי לסאונד. עכשיו אני מחפש סוג של מגבר זול לחבר אליו את הרמקולים הגדולים ואני לא יודע מה אני בדיוק צריך, אני יודה מאוד למי שיוכל לומר לי מה אני בדיוק צריך לקנות ולתת לי כיוון איפה לחפש ובאיזה טווח מחירים. תודה מראש
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים אם אתה רוצה משהו ממש זול יש את הTAMP שעולה 29 דולר(לאחד)אני מניח שאתה לא מתכנן מערכת אודיופילית
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר טוב אז קודם אני רוצה לדעת מה אני אמור לחפשואיפה? אפילו תמונה תעזור לי...וכמה שיותר זול יותר טוב.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים אני לא חושב שיש יותר זול מזה ואם אתה רוצה יש עליו ביקורת וקישור לאפה אפשר לקנות באודיו וק"ב
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים אבל ממש לא חובה יד שנייה המגבר שהבאתי הוא יד ראשונה ואני צסופק אם תוכל להביא מגבר משומש במחיר הזה שיעמוד באיכות שלו
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר איפה אני יוכל למצוא יד שניה?והרמקולים דווקא בכלל לא רעים, פעם הם היו ממשאיכותיים ועוצמתיים אבל פעם זה פעם...מה שאני צריך עכשיו זה רק מגבר או אפילו מערכת ישנה,השאלה מאיפה :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.