פורסם 2005 ביולי 2720 שנים אני רוצה לקנות קולנוע ביתי לחדר, די קטן יחסית - לא סלון, אני חושב על משהו כמו 5 ערוצים, רסיבר סאב ודי וי די (לפי מה שאמרו לי בחנות לא חייבים סאב אם יש רסיבר אני לא הבנתי את זה אתם יכולים להסביר את הקטע הזה? :s05:) יש לי תקציב של לא יותר מ1500 שקל הייתי רוצה עזרה בבחירת מוצרים. תודה.
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים אני לא חושב שאתה יכול לקנות מערכת נורמלית במחיר הזה אולי אם תמצא דיל ממש טוב ליד שנייה על רמקולים אני אומר שתחפש סטילטים של מורל(ישראל) יד שנייה אבל זה יגמור את רוב התקציב
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים הקטע עם הרסיבר והסאב זה הסאב יש לו מגבר מובנה בתוכו, ז"א שאתה יכול לחבר אליו את כול הרמקולים שלך [כמה שיש יציאות בסאב ככה אפשר לחבר].אבל עם אין סאב אז צריך רסיבר. ברסיבר אתה יכול לחבר גם סאב וגם רמקולים אבל לא חייב שיהיה סאב.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים Expert09:תודה על ההסברממממ ויש אולי מערכת בערך ב2000? משהו נחמד, לא צריך משהו ממש ממש מושקע...
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים יש בזאפ מערכות כאלה בתקציב שלך........לא שזה יהיה סופר חזק ואיכותי, אבל מספיק בשביל חדר
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים עריכה: לא שמתי לב שהעלת תתקציב ל2000 שחבסכום הזה אני מציע שתבדוק תמערכות הבאותhttp://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2322#+dvd של מרנץ מאתר של פומפה אתה כבר תמצא אותואו את כל הסט הזהhttp://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2756,'normal_sales')יש חריגה אבל זה כולל את כל מה שרצית
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר טוב, תודה רבה על העזרה! אני אבדוק בעוד כמה חנויות אולי אפשר יהיה לסדר משהו...
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים בתקציב הזה יכול להיות שתוכל להשיג 1705 משומש אם תתמקח ועוד מערכת סטילטים של מורל ישראל ואני חושב שזה אמור לספק אותך
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים בס"דואללה אם זה מערכת לחדר ולא משהו רציני אני מציע לך לקנות מהדיוטי פרייש שם מערכת קולנע ביתית מושלמשת יענו כוללת הכול רסיבר רמקולים דיוידשל lgויענו המערכת סבבה תבדוק עם זה עונה לך על מה שאתה צריך מהמערכתועם כן תבקש מאיזה דוד או משהו שטס שיקנה לך במידה ואתה לא תטוס.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים אבל אז הוא לא יהנה מאיכות כמו שהוא יהנה עם המערכת שאני הצעתי לו אשר בהמשך הוא יכול גם לשדרג אותה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.