עבור לתוכן

עזרה בקניית קולנוע ביתי לחדר...

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות קולנוע ביתי לחדר, די קטן יחסית - לא סלון, אני חושב על משהו כמו 5 ערוצים, רסיבר סאב ודי וי די (לפי מה שאמרו לי בחנות לא חייבים סאב אם יש רסיבר אני לא הבנתי את זה :nixweiss: אתם יכולים להסביר את הקטע הזה? :s05:) יש לי תקציב של לא יותר מ1500 שקל הייתי רוצה עזרה בבחירת מוצרים.

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

אני לא חושב שאתה יכול לקנות מערכת נורמלית במחיר הזה אולי אם תמצא דיל ממש טוב ליד שנייה

על רמקולים אני אומר שתחפש סטילטים של מורל(ישראל) יד שנייה אבל זה יגמור את רוב התקציב

פורסם

הקטע עם הרסיבר והסאב זה הסאב יש לו מגבר מובנה בתוכו, ז"א שאתה יכול לחבר אליו את כול הרמקולים שלך [כמה שיש יציאות בסאב ככה אפשר לחבר].

אבל עם אין סאב אז צריך רסיבר.

ברסיבר אתה יכול לחבר גם סאב וגם רמקולים אבל לא חייב שיהיה סאב.

פורסם

Expert09:

תודה על ההסבר

ממממ ויש אולי מערכת בערך ב2000? משהו נחמד, לא צריך משהו ממש ממש מושקע...

פורסם

יש בזאפ מערכות כאלה בתקציב שלך........לא שזה יהיה סופר חזק ואיכותי, אבל מספיק בשביל חדר

פורסם

עריכה: לא שמתי לב שהעלת תתקציב ל2000 שח

בסכום הזה אני מציע שתבדוק תמערכות הבאות

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2322#

+

dvd של מרנץ מאתר של פומפה אתה כבר תמצא אותו

או את כל הסט הזה

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2756,'normal_sales')

יש חריגה

אבל זה כולל את כל מה שרצית

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה רבה על העזרה! :xyxthumbs: אני אבדוק בעוד כמה חנויות אולי אפשר יהיה לסדר משהו...

פורסם

בתקציב הזה יכול להיות שתוכל להשיג 1705 משומש אם תתמקח ועוד מערכת סטילטים של מורל ישראל ואני חושב שזה אמור לספק אותך

פורסם

בס"ד

ואללה אם זה מערכת לחדר ולא משהו רציני אני מציע לך לקנות מהדיוטי פרי

יש שם מערכת קולנע ביתית מושלמשת יענו כוללת הכול רסיבר רמקולים דיויד

של lg

ויענו המערכת סבבה תבדוק עם זה עונה לך על מה שאתה צריך מהמערכת

ועם כן תבקש מאיזה דוד או משהו שטס שיקנה לך במידה ואתה לא תטוס.

פורסם

אבל אז הוא לא יהנה מאיכות כמו שהוא יהנה עם המערכת שאני הצעתי לו אשר בהמשך הוא יכול גם לשדרג אותה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים