עבור לתוכן

ה-U10 כנראה יוצג בגרסאת 8 ג'יגה!!! של פלאש!

Featured Replies

פורסם

ההודעה ממיסטיקריבר:

Looks as though iriver may be readying the release of an 8GB version of it's U10 player. The german site mp3-player.de has an information page concerning the upgraded player.

הלינק למקור:

http://www.mp3-player.de/artikel.php?ArtNr=2087

נגן הפלאש הטוב ביותר שקיים לדעתי שיהיה...

יש לו תמיכה בתמונות, רדיו, הקלטה ,סרטים (15 FPS) וכמובן שירים!

והכל במכשיר פצפון, יפה ובעל ניווט נוח.

פורסם

יש גם שמועות על מקלט טלויזיה בU10

פורסם

זה רציני ?<??

8 ג'יגה של פלאש???.

הוא יאללה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

פורסם

8 ג'יגה של פלאש?!

זה מטורף

אבל נראה לי שזו טעות...כי כל הזמן דיברו על נגני מיני בנפח 8 ג'יגה מבוססי דיסק קשיח...

והיום לא מוציאים נגני פלאש של 4 ג'יגה בגלל העלות הגבוהה אז פתאום יוציאו נגן של 8 ג'יגה מבוסס פלאש..

לא נראה לי..

אבל אם בכל זאת זה יהיה נגן פלאש זה משנה את כל התמונה של נגני המיני.. :)

אני חושב שאני אחכה קצת לפני הקנייה ההולכת וקרבה...

פורסם

אני שמעתיח שיצאו גירסאות של 2 ו6GB.

אני מחכה לגירסה של ה6 ואז אני קונה בטוח

פורסם

נגן פלאש 6 GB במחיר שפוי זה החלום :)

פורסם

יש 8GB FLASH כבר המון זמן בשוק, פשוט בגלל המחרי המטורף (יותר מ 2000 ש"ח רק בשביל הזכרון), הוא לא היה נגיש.. השאלה לכמה המחירים ירדו, אני בספק שהם ירדו בהרבה (ולרעיה, אנשים לא קונים נגני FLASH של 2GB בגלל המחיר)...

פורסם

יש 8GB FLASH כבר המון זמן בשוק, פשוט בגלל המחרי המטורף (יותר מ 2000 ש"ח רק בשביל הזכרון), הוא לא היה נגיש.. השאלה לכמה המחירים ירדו, אני בספק שהם ירדו בהרבה (ולרעיה, אנשים לא קונים נגני FLASH של 2GB בגלל המחיר)...

אם 8 ג'יגה פלאש היה עולה 2000 שקל הייתי קונה אותו בטוח

אבל אני מעריך שהמחיר שלו יהיה יותר

כיום ג'יגה איכותי עולה אלף שקל אז תעשו חשבון...

פורסם

זה יעלה בערך 2500-3000 כי הם רוצים שיקנו...

וכנראה הם רוצים לעשות מהפכה בתחום נגני הפלאש

פורסם

נראה כשזה יצא.. זה שהם רוצים לעשות מהפיכה זה לא משנה כלכך... משנה יותר כמה יצרני הזכרונות מוכנים למכור להם את הזכרונות (וזה בכלל לא יהיה זול, מכיוון שהייצור שלהם גם יקר יותר וגם אין ביקוש)..

פורסם

IRIVER לא יוציאו 8 ג'יגה פלאש סתם...

כנראה שהם יודעים שאנשים יקנו

פורסם

טוב, רק כדי שנכניס דברים לפרופורציות, לא רשום באף מקום שהדגם הזה יהיה 8GB FLASH, ולפי המידות נראה בכלל שהוא יהיה 8GB מבוסס הארד דיסק (כצפוי), ולא FLASH, אז בו נחכה ופשוט נראה...

פורסם

אם לא רשום אז כנראה זה יהיה MINI HD כי פלאש של 8 ג'יגה אמור להיות יקר מדי ולא שווה

פורסם
:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים