פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מצטער על פתיחת הת'רד הנוסף, פשוט לא רציתי להקפיץ את הקודםאח שלי חוזר מלונדון בשבוע הבא, וביקשתי ממנו לחפש את הנגנים של IRIVER וIAUDIO ואוזניות של סוני (MDR G74) לריצהרציתי לשאול מה דעתכם: האם כדאי לחכות לT10 וכשיגיע לקנות אותו או את הישן יותר IFP 799?ההבדל ביניהם הוא בעיקר בעיצוב ובתמיכה המלאה של T10 בOGG, אה וכמובן יותר שעות סוללה (53 מול 40)מה שמוביל אותי להתלבטות נוספת: IAUDIO U2 או IAUDIO G3שניהם כמעט זהים במחיר (U2 עולה 50 שקל יותר) אבל ההבדל ביניהם די משמעותי: G3 מגיע עם 50 שעות סוללה וU2 עם 20 שעות סוללה (נטענת)איזה דגם עדיף ולמה?הבעייתיות בIAUDIO זה שהוא ממש לא נפוץ בארץ וגם איפה שאמורים למכור אותו (שקם אלקטריק) לא מוכריםשאלה נוספת: האם לדעתכם יש אוזניות יותר טובות לריצה (אני מעדיף קשת עורפיות - נראה לי הכי נוח) מאשר הSONY שבחרתי
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים אם ההבדל הוא 50 שקל אז תיקח את הG3...בקשר לIRIVER... הT10 הרבה יותר יפה (לדעתי...) אבל אם אתה יכול בזול אז עדיף תקנה את ה799
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר ראיתי באיזה פורום אחר שהT10 אמור להגיע ביולי (רשום בזמן סוף יוני - תוך כמה שבועות ) מתי לדעתכם יגיע ? חשבתי ככה: לקנות T10 אם יעלה 1200 גג אבל אם אני אמצא ב700 נגיד את הIFP799 אז עדיף אותו אבל מה עדיף הIRIVER או IAUDIO ? עד עכשיו לא הבנתי ויש סיבה כלשהי ש U2 נבחר לדגם של 2004 וG3 לא? עריכה - אח שלי קנה לי הרגע את האוזניות של SONY שביקשתי ב15 פאונד (125 שקל בערך ) ומצא את הנגנים במחירים של 120 פאונד הכי זול..בקיצור, עדיף לקנות בארץ
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים יגיע כשיגיע... תמיד אומרים משהו אחד ומגיע בזמן אחר...הפלאשים של IRIVER נחשבים להכי איכותיים ואחריהם IAUDIOאולי הU2 נבחר כי הוא יפה יותר
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר בקשר לIAUDIO יש מצב..בקשר לזה שIRIVER יותר טוב אני לא בטוח תראה, ממה שראיתי הIRIVER מיוצר בסין, וגם הCREATIVE וכל שאר הנגנים הסיניים..מי יודע אולי אפילו באותו מפעל : ורק הIAUDIO מיוצר בקוריאה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.