פורסם 2005 ביולי 2720 שנים טוב אז קיבלתי את המחשב.. ;Dורציתי לישאול כמה דברים על הלוח כי אני יודע שיש כל מיני דברים קטנים...למשל באיזה חריצי זיכרון כדי להישתמש (2ו4 אני חושב נכון ?)מה זה חיבורים של ה S-ATA הרגיל כי כולם ניראים אותו דבר...ובאיזה עדיף להישתמש...**הנושא שונה **עכשיו יש בעיה עם הלוח :'( :'(
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים 1. תתחדש.2. הכתומים.3. האנכיים\הגבוהים יותר (אני קובע אנכיים\אורכיים או גבוהים\נמוכים לפי האורנטציה של הלוח).
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר יש לי בעיה עם הלוח חדש..כשאני שם זיכרון הסלוטים 1 או 2 אין שום בעיה ובכל עולה רגיל ..אם אני שם דואל בכל צורה שהיא המחשב עולה לוינדוס וקורס מיד אחרי העליה ..אם אני שם סטיק בודד ב3 או 4 המחשב לא עושה בוט ..*זה נוסה עם 3 סטיקים שונים ובכל וריאציה אפשרית ..הלוח שלי פגום :'( ?
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים יש לי את הULTRA-D, שזה אותו לוח בעיקרון.... גם לי היתה בעיה שהלוח לא עבד עם שני זכרונות אלא רק עם זכרון אחד:אתה צריך להוריד ביוס יותר עדכני, יש הרבה ביוסים פרוצים שמותאמים לסוגי זכרונות מסויימים ( לדוגמא - לי יש BH-5 אז הורדתי גרסאת 618-2 - ה2 מסמל BH5 ).אחרי שתעדכן שים את הזכרונות על הצהובים! לא הכתומים... ככה הכל יעבוד יופי - וגם ייפתח לך פוטנציאל ענק לOC ( הרי קנית את הלוח בשביל OC לא? )
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים גם לי היו בעיות יציבות (עולה לווינדוס וקורס מיד או אחרי כמה שניות), אז שמתי סטיק ג'נרי של 512MB DDR400 על הכתום הראשון (2) שהיה לי ועידכנתי ביוס להכי חדש והכל פועל מעולה.בכל הפורומים דווקא תמיד ממליצים לשים על הכתומים, אומרים שהOC טוב יותר עליהם.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר גם לי היו בעיות יציבות (עולה לווינדוס וקורס מיד או אחרי כמה שניות), אז שמתי סטיק ג'נרי של 512MB DDR400 על הכתום הראשון (2) שהיה לי ועידכנתי ביוס להכי חדש והכל פועל מעולה.זה בדיוק מה שקורה לי ... בקושי רואים תתמונה של הווינדוס והוא קורס...גם אני עובד כרגע על סטיק יחיד ב DIMM2 .יש מצב 'להפיל' על החנות את עידכון הביוס ?(אני ממש לא אוהב את הסיכון בזה..ועוד על לוח בן יום ..)יש תוכנה לעידכון הביוס דרך הווינדוס נכון?! מה השם שלה ?יש לי זיכרונות TCCD יש ביוס מומלץ ?--ועם כבר זיכרונות כרגע הכל על AUTO בביוס והתיזמונים שלהם 2.5,4,4,8 במקום 2.5,3,3,7 שהם צריכים להיות .בעיה? או שצריך להגדיר ידנית ?
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים תנסה כמה זכרונות עד שתשיג זכרון שיהיה יציב, לאחר מכן לך לאתר של DFI ותוריד משם את התוכנה לעידכון ביוס + הביוס הכי חדש.הצריבה נעשת דרך הווינדוס ולוקחת ממש כמה שניות, אתה גם יכול ללחוץ על F1 ויפתח לך מסך עזרה שמסביר ממש בפשטות איך עושים.אני עשיתי ככה ועכשיו הכל פועל כמו שצריך.בהצלחה.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר תנסה כמה זכרונות עד שתשיג זכרון שיהיה יציב, בהצלחה.מה זאת אומרת ?הרי כבר יש לי זיכרון .. 2 סטיקים של PQI 4000 בדקתי אותם בניפרד על אותו סלוט (2) והם עובדים 100%לגבי העידכון.. טוב כנראה שאין ברירה ..
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר זה שהם צריכים ביוס אחר בישביל דואל זה עוד אפשר להבין...כי בזמן דואל לפחות יש בוט .אבל הבעיה היא שם אני שם סטיק אחד ב: סלוט 1 פועל ,סלוט 2 פועל,סלוט 3 אין בוט , סלוט 4 אין בוט .כאילו הסלוטים ההם לא בסדר .יש מצב שזה עדיין רק ביוס ?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים שים רק על הכתומים, ותעדכן לביוס גירסא 623-2 שנחשב להכי טוב גם לTCCD וגם לBH-5 והכל, אתה יכול להוריד אותו מכאן :http://www.abxzone.com/forums/printthread.php?t=88699
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר למה דווקה 623-3 ולא ה 623-3 (הרישמי הכי חדש באתר של DFI)ולי המליצו בחנות שהם יעדכנו תביוס ל618-2..וגם כאן המליצו עליו (רק שיש לו זיכרונות BH-5...)אז תכלס מה עדיף ?כניראה שמחר אני נוסע לשם לעדכן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.