עבור לתוכן

השוואה בעוצמת האודיו בין נגני פלאש ל-HDD

Featured Replies

פורסם

שלום,

1.רציתי לדעת אם העוצמה של 18MW לערוץ ב-IRIVER IFP799 מספיק חזקה גם שרצים איתו בחוץ? מבלי להגביר עד מקסימום את הווליום

(אולי החלפת אוזניות תעזור?)

2.האם המיני אייפוד יותר חזק ביציאת אודיו לעומת ה-H10? ( האם החוק הצרפתי המגביל את הספק היציאה תקף גם בדגגמים המיובאים לכאן?)

בעיקרון חשבתי לרכוש את הIFP 799 לריצות ...אבל אני מתלבט בקשר לעוצמה שלו...ולכן חושב אפילו על רכישת HDD לריצה.... :nixweiss: מה דעתכם? לא אכפת שיהרס אחרי שנתיים... :silly:

יש נגני פלאש כיום בשוק כמו זה...http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/products/mp650.asp

שגם נמכרים בישראל ומוציאים הספק מדהים של 25MW לערוץ...

3.מישהו שמע על החברות stormblue או mpio ומה ההבדל באיכות בינן לבין אייריבר?

תודה  :)

פורסם

שלום,

1.רציתי לדעת אם העוצמה של 18MW לערוץ ב-IRIVER IFP799 מספיק חזקה גם שרצים איתו בחוץ? מבלי להגביר עד מקסימום את הווליום

(אולי החלפת אוזניות תעזור?)

2.האם המיני אייפוד יותר חזק ביציאת אודיו לעומת ה-H10? ( האם החוק הצרפתי המגביל את הספק היציאה תקף גם בדגגמים המיובאים לכאן?)

בעיקרון חשבתי לרכוש את הIFP 799 לריצות ...אבל אני מתלבט בקשר לעוצמה שלו...ולכן חושב אפילו על רכישת HDD לריצה.... :nixweiss: מה דעתכם? לא אכפת שיהרס אחרי שנתיים... :silly:

יש נגני פלאש כיום בשוק כמו זה...http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/products/mp650.asp

שגם נמכרים בישראל ומוציאים הספק מדהים של 25MW לערוץ...

3.מישהו שמע על החברות stormblue או mpio ומה ההבדל באיכות בינן לבין אייריבר?

תודה  :)

1.נראה לי שכן

2.אל תקנה HD לריצות זה ממש לא מומלץ

3.הבדל ענק... אלה חברות קטנות שלא מייצרות נגנים מאוד איכותיים כמו IRIVER אבל איכות סבירה (יותר טובה מהנגנים הסינים הרגילים)

פורסם

אם תחליף את האוזניות לכאלה אטומות כמו שור או משהו דומה אז זה יספיק

ולזה שמעלי- ממתי מצטטים הודעה מעליך?

פורסם

מאז שמתחשק...

פורסם

אין כל סיבה הגיונית לעשות את זה

פורסם

יש סיבה...

זה כדי שלא יצטרך לרדת ולעלות כדי לראות שאלה ותשובה

טוב עזבו לא משנה... אני לא אצטט יותר את זה שמעלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים