פורסם 2005 ביולי 2720 שנים שלום,אני מתכנן לבנות מערכת HTPC שתהיה כמה שיותר קטנה בתקציב כמה שיותר זול (עם גמישות כמובן).המעבד כנראה יהיה סמפרון, אז ככה:1) אני צריך לוח טוב עם עדיפות לכרטיס קול מובנה "כמה שיותר טוב" ושתהיה לו יציאה דיגיטלית (אופטית או קואקסלית). מבחינת ביצועים אני רגיל ל NFORCE2 ומרוצה מהציפסט , האלטרנטיבה שאני רואה בשוק היא KM400A של VIA , אני לא בטוח לגבי עד כמה הביצועים שלה פחותים - אשמח לתשובה. במחירים נורמלים מצאתי רק את הEPOX 8RGM3I+ שמבוסס על ה NF2 , אבל אין לו יציאה דיגיטלית וכנראה גם אין אפשרות להעלות מתח ואין הרבה משחקים עם הבאס, זה ביררתי לגבי הגירסה בלי ה+ , אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מידע לגבי הגירסה עם ה+. אני מאמין שהסמפרון בקלות ישב על באס 400 במהירות 1800 בלי להתחמם המון, אבל צריך לוח מיקרו מתאים שיתמוך בזה. אם יש לוח מיקרו גם עם סאונדסטורם , זה בכלל אדיר, אשמח לעזרה.2) יכול להיות שבלוחות מיקרו לאינטל יש בדיוק מה שאני מחפש (בין היתר מחיר סביר - עדיף מתחת ל400) , אני פשוט לא יודע עד כמה הסלרונים החדשים מקבילים בביצועים ויכולות אוברקלוק לסמפרונים ועד כמה הם "קרירים" יחסית לסמפרונים , כל עוד הם זהים ויש קירור זול ושקט גם לאינטלים , אז גם זו אופצייה.3) כמובן תמיד יש את האופצייה פשוט לרכוש כרטיס קול נורמאלי עם יציאה דיגיטלית בנפרד , אך אני מתכוון להכניס את הכל למארז פיצפון שיכול להיות בגודל של 30 ס"מ עומק , 14.5 גובה ו34.5 אורך, כל כרטיס יפריע עוד לזרימת האוויר ויצור עוד חום , מזה אני מעדיף להמנע , ובכל מיקרה אני מחפש לוח שיתן יכולות אוברקלוק נורמאליות לסמפרונים.*תמונות של המארזים שאני חושב עליהם (אמשח לשמוע עליהם ממישהו שהתנסה איתם):[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.