עבור לתוכן

מחפש לוח מיקרו ATX בעל יציאה דיגיטלית לסמפרון או סלרון (HTPC).

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן לבנות מערכת HTPC שתהיה כמה שיותר קטנה בתקציב כמה שיותר זול (עם גמישות כמובן).

המעבד כנראה יהיה סמפרון, אז ככה:

1) אני צריך לוח טוב עם עדיפות לכרטיס קול מובנה "כמה שיותר טוב" ושתהיה לו יציאה דיגיטלית (אופטית או קואקסלית). מבחינת ביצועים אני רגיל ל NFORCE2 ומרוצה מהציפסט , האלטרנטיבה שאני רואה בשוק היא KM400A של VIA , אני לא בטוח לגבי עד כמה הביצועים שלה פחותים - אשמח לתשובה. במחירים נורמלים מצאתי רק את הEPOX 8RGM3I+ שמבוסס על ה NF2 , אבל אין לו יציאה דיגיטלית וכנראה גם אין אפשרות להעלות מתח ואין הרבה משחקים עם הבאס, זה ביררתי לגבי הגירסה בלי ה+ , אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מידע לגבי הגירסה עם ה+. אני מאמין שהסמפרון בקלות ישב על באס 400 במהירות 1800 בלי להתחמם המון, אבל צריך לוח מיקרו מתאים שיתמוך בזה. אם יש לוח מיקרו גם עם סאונדסטורם , זה בכלל אדיר, אשמח לעזרה.

2) יכול להיות שבלוחות מיקרו לאינטל יש בדיוק מה שאני מחפש (בין היתר מחיר סביר - עדיף מתחת ל400) , אני פשוט לא יודע עד כמה הסלרונים החדשים מקבילים בביצועים ויכולות אוברקלוק לסמפרונים ועד כמה הם "קרירים" יחסית לסמפרונים , כל עוד הם זהים ויש קירור זול ושקט גם לאינטלים , אז גם זו אופצייה.

3) כמובן תמיד יש את האופצייה פשוט לרכוש כרטיס קול נורמאלי עם יציאה דיגיטלית בנפרד , אך אני מתכוון להכניס את הכל למארז פיצפון שיכול להיות בגודל של 30 ס"מ עומק , 14.5 גובה ו34.5 אורך, כל כרטיס יפריע עוד לזרימת האוויר ויצור עוד חום , מזה אני מעדיף להמנע , ובכל מיקרה אני מחפש לוח שיתן יכולות אוברקלוק נורמאליות לסמפרונים.

*תמונות של המארזים שאני חושב עליהם (אמשח לשמוע עליהם ממישהו שהתנסה איתם):

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים