עבור לתוכן

צריך ייעוץ לכרטיס מסך!

Featured Replies

פורסם

חשבתי לקנות את כרטיס מסך:

Leadtek - Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL

ויש לי מעבד  AMD Athlon +1800 ולוח אם של ASUS A7V333

אמרו לי שלמחשב שלי לא שווה לקנות את הכרטיס המסך הזה מכיוון שהמעבד שלי חלש בשבילו.

תוכלו לייעץ לי בבקשה איזה כרטיס מסך כן יתאים למחשב שלי

תודה!

פורסם

תיקח בכל מקרה את ה6600GT .כי אם תשדרג את המערכת עדיין יהיה לך הכרטיס הזה ולא תצטרך לקנות שוב.

פורסם

אם אתה לא מתכנן שידרוג אין בשביל מה לקחת כרטיס כזה...

פורסם

תיקח את ה6600gt כי אולי עוד שנה שנתיים אתה תרצה לשדרג ועים בכל זאת אתה לא רוצה לשדרג תקנה את ה-6200 אחי הוא מעולה גם לאובר בצלחה

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

לך תדע מתי הבן אדם ישדרג.

בינתיים אני ממליץ לך לקנות את ה-GeForce 6200 בגרסה איכותית ובזול, ובבוא הזמן תוכל לעשות לו אוברקלוק מרשים להשוות רמתו ל-6600GT.

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3438&catcode=

או שאם אוברקלוקינג לא בראש שלך, תקנה כרטיס מסך טוב מהדור הקודם, אני ממליץ על ה-Radeon 9600XT וכשתקנה מחשב חדש, תקנה כבר כרטיס חדש (או שהרדאון יספיק לך).

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=5566

פורסם

^^^

:kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אז אם אני לוקח את ה6600GT הביצועים שאני אקבל יהיו על פי יכולת המעבד בלבד, נכון?

פורסם

אם אתה קונה 6600GT ומתכנן שידרוג בעוד שנה או שנתיים אתה יכול לשכוח מהכרטיס...

המערכת שלך היא AGP ובגלל זה אתה חייב לקנות כרטיס מסך AGP. עוד שנה או שנתיים קשה לי להאמין שתוכל להשתדרג ולהשאר אם כרטיס בתקן הזה.

בכל אופן הכרטיס לא ינוצל באופן מלא במערכת שלך, אבל עדיין הוא יכול להיות משתלם.

עוד אופציה טובה בשבילך היא ה6200 (לא TC!).

פורסם

אז אם אני לוקח את ה6600GT הביצועים שאני אקבל יהיו על פי יכולת המעבד בלבד, נכון?

כן...יווצר "צוואר בקבוק" והמעבד יגביל את הכרטיס בצורה מטורפת.

לא יעיל ולא כדאי לקנות כרטיס עם כאלו יכולות.

אני לא יודע למה Evman כל כך מתנגד להצעתי, אבל אני חושב שה-9600XT ישרת אותך תקופה מסויימת - עד שתחליט לשדרג.

פורסם

למה שהוא יקנה R96XT הוא עולה 800-700 שקל בכסף הזה הוא יכול לקנות 6600 רגיל שאוכל אותו בכל פרמטר אפשרי והוא גם יותר זול.

אפשרות נוספת זה 6200 לא TC הוא ברמה של 9600P ועם פתיחת צינורות הוא ברמה של 6600 :xyxthumbs:

פורסם

9600XT כבר עולה פחות מ600 שקל ::)

לדעתי שיקח 6600 של גיינוורד גרסת ULTRA.

פורסם

6200 באמת רעיון טוב, אבל רק אם הוא יכול ומעוניין באוברקלוקינג.

בקשר ל-9600XT, הוא לא חייב לקנות באנדל מלא במשחקים ותוכנות אלא להסתפק בכרטיס עצמו מחברה טובה כמו זה שלא יעלה לו 700-800 אלא רק 575 ש"ח, ואם הוא יתאמץ קצת הוא יוכל למצוא ביותר זול, או אפילו ביד שנייה, כי באמת חבל לבזבז הרבה כסף על 6200 איכותי לאוברקלוק (שעולה בין 500 ל-600 שקל ואף יותר) כשבעוד שנה גג כשהוא יבין שה-Athlon 1800 לא יקח אותו רחוק והוא ירצהי לקנות מחשב חדש, ה-6200 ומאמצי האוברקלוק והקירור סתם ילכו לפח, בגלל זה אני ממליץ לו על כרטיס דור קודם איכותי.

פורסם

9600XT כבר עולה פחות מ600 שקל ::)

לדעתי שיקח 6600 של גיינוורד גרסת ULTRA.

אני לא מעודכן במחירים :cool2:

עדיין 6600 רגיל כמעט כפול ממנו בביצועים בתוספת קטנה של תשלום או בכלל ה6200 כמו שאמרתי ולפתוח צינורות

פורסם

אה? אולי הGT כפול מהR9600XT בביצועים, ה6600 הרגיל מהיר ממנו בכמה פריימים בודדים...

פורסם

ה96XT מוציא בערך 1700 וה6600 מוציא 2600 הגזמתי בכפילות ביצועים אבל הוא עדיין יותר טוב בהרבה :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים