עבור לתוכן

המחשב נתקע בכיבוי

Featured Replies

פורסם

יש לי Windows XP Pro באנגלית, וכשאני מכבה את המחשב הוא נתקע ב-Saving your setting. חיפשתי על זה בגוגל וכנראה שזאת בעיה נפוצה אבל אני לא יכול לפתור אותה... אם מישהו יודע איך בבקשה תעזרו לי! אבל הוא לא תמיד נתקע... הוא נתקע אם אני דולק את המחשב ליותר משעה משהו כזה... למשל, אם אני מדליק את המחשב ומכבה אותו אחרי 2 דקות הוא לא נתקע... ואני גם חושב שאולי יש לזה קשר עם חיבור האינטרנט... לא יודע..

אם מישהו יודע איך לפתור את זה בבקשה תעזרו בהקדם האפשרי.

תודה!

פורסם

מהנסיון שלי זה נגרם בגלל תקיעה של הWINSOCK. לצערי אני לא מאצתי לזה פתרון. אני חושב שזה נגרם בגלל תוכנות שיתוף קבצים. תנסה להפעיל את המחשב בלי להפעיל תוכנות שכאלה למשך כמה זמן ותראה אם הבעייה משתחזרת. יותר מזה אני לא יכול לעזור לצערי :(

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אני אנסה...

האם יש מישהו שיודע פתרון?

פורסם
  • מחבר

??

פורסם

אל תגיד לי ..... יש לך אינטרנט ADSL נכון? :hat:

פורסם
  • מחבר

כן 1.8MB

פורסם

כן 1.8MB

כמו שחשבתי... זה באג של המודם...

בגלל זה עברתי (לפני שנה וחצי) לכבלים...

אני חושב שיצא תיקון לדבר הזה אתה יכול לחפש...

אם לא תמצא אני ממליץ לך לעבור לכבלים.... הרבה יותר נוח אין בכלל בעיות.. אתה מחובר תמיד ולא צריך להתנתק... רוחב פס גדול יותר

בהחלט עדיף כבלים

פורסם

חחח, איזה שטות.. מה קשור.. אם כבר עדיף להחליף את המודם למשהו נורמלי יותר, ולא להאשים את התשתית המעולה של ADSL.. :kopfpatsch:

פורסם

חחח, איזה שטות.. מה קשור.. אם כבר עדיף להחליף את המודם למשהו נורמלי יותר, ולא להאשים את התשתית המעולה של ADSL..  :kopfpatsch:

איך שאתה רוצה... אני רק אמרתי שזה מה שהיה לי וזה היה 100 אחוז מהמודם שך ADSL !!! (עובדה החלפתי לכבלים וזה לא קרה פעם אחת)

אתה יכול להחליף מודם אולי זה יעזור אני לא ניסיתי... כל פעם שהתקשרתי אליהם היה להם סיבה אחרת... ובסוף אחד שם בכיר אמר לי שזה באג בווינדוס לבין המודם וזה קורה עוד להרבה!

הבעיה היא פשוטה שאתה לוחץ "התנתק" הציור של שני המחשבים ליד השעון ניתקע .... וזה כאילו לא התנתק ואז אי אפשר משום מה לכבות את המחשב...

פורסם

אני מסכים אם זה שיש בעיה, אבל בשביל זה פשוט לוקחים מודם אחר מבזק והבעיה מסתדרת.. (או שעושים מה שרשום שם, וגם זה מסתדר), אבל מי פה ועד ללעבור לכבלים...

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

כבר מצאתי את הפטרון מזמן... פשוט הורדתי את הגרסה הכי חדשה של GlobespanVirata מהאתר שלהם... אף פעם לא נתקע לי מזה חודשיים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים