פורסם 2005 ביולי 2620 שנים יש לי לוח אם של אסוס P4P800SE ומשולב איתו גם קול אז שאני שומע מוזיקה או רואה סרטים או כל דבר דרכו זה עושה לי לפעמיים גיצים כאלה כל כמה דקות אז לפני יומיים הלכתי לחברה של אסוס והחלפתי את זה בחדש ושוב זה עושה לי ככה מה אני יעשה . יש לי 7 מאווררים וספק כוח של 400W מישהו יודע איך זה ניגרם הדבר הזה ואיך איפשר לסדר את זה אם אתם צריכים לדעת עוד פרטים אז אני יתן עוד תודה מראש
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים תוודא שהמיקרופון נמצא על "מושתק" בהגדרות צלילים בלוח הבקרה(אם יש לך מיקרופון מחובר ומופעל כמובן)הרבה פעמים קורה לי שאני שוכח להשתיק את המיקרופון ומופיעים לי רעשים מעצבנים.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר הוא אצלי על מושתק הוא תמיד היה על מושתקזה עדיין עושה לי רעשיםוקשה להנות ממוזיקה ומסרטים דרך המחשבמה אני יעשה? :-\
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים הייתה לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס OB על הלוח הישן שלי... בכל מקרה תבדוק בהגדרות הן של הכרטיס (הדרייבר) ושל הווינדוס אם הכל קשורה... תלוי כמה רמקולים יש לך... תבדוק חיבורים שוב תנסה לשחק איתם קצת לסובב (לפעמים החיבור קצת משוחרר) אם כל זה לא עוזר (אחרי שבדקת והורדת דרייברים עדכניים) כניראה שהכרטיס קול המובנה לא מסתדר עם הרמקולים?
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר עשיתי בדיקה מקיפה והכל קשורה יש לי רק חיבור אחד של רמקוליםאפילו שאני מחבר אוזנייה זה עושה לי גם רעש של גיציםוסובבתי את החיבורים והם מחוברים בסדר גמוראפילו בדקתי 4 רמקולים חבר שלי הביא לי חיבורים חדשים ועדיין זה עושה לי ככהמה אני יעשה?ניראה לי משהו לא בסדר בלוח?אם כן זה מוזר כי החלפתי אותו בחדש לפני מספר ימיםאני חושב שנידפקתי אם הלוח של אסוסניראה סתם חברה זבל עדיף היה לקנות גיגה בייט
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים יתכן ואולי זה גם קשור לספק... לא נראה לי שזה בעיה גורפת בכל הלוחות אם שלהם (אפשר לבדוק בגוגל), בכל מקרה, או שתחליף את הלוח, או שתנסה לראות עם ספק אחר, או שתמיד אפשר לרכוש כרטיס קול חדש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.