עבור לתוכן

GF 4 Ti 4400 או Readon 8500 delux?

Featured Replies

פורסם

MSI Ge Force Ti 4400

Giga Byte Readon 8500 Delux

שניהם פחות או יותר באותו מחיר?

איזה כדאי?

*הראדון 9000\9700 לא בא בחשבון כי אני עובד עם win 98

תודה.

פורסם

*הראדון 9000\9700 לא בא בחשבון כי אני עובד עם win 98

א. ATI הבטיחו שתהיה תמיכה.

ב. למה לעזאזל אתה נשאר עם 98? ???

פורסם

4400 !

פורסם

זה תלוי מה אתה אוהב יותר . גרפיקה יפה יותר או מהירות משחק גבוהה יותר

אם אתה אוהב גרפיקה אז תלך על ה REDEON8500 אם אתה אוהב מהירות ממש גבוהה של FPS תלך על ה TI 4400

בכל זאת במשחקים של היום לא אהיה לך שום אבדל משעותי . בקרפיקה ברזולוציה נמוכה שתי הכרטיסים שווים פחות או יותר בביצויים

פורסם

עדיף לך לקנות GF4 TI 4200 של SUMA ולעשות לו OC עד לרמה של 4600 כך גם תחסוך לעצמך כסף.

פורסם

"עדיף לך לקנות GF4 TI 4200 של SUMA ולעשות לו OC עד לרמה של 4600 כך גם תחסוך לעצמך כסף"

וגם תקצר את חייו ;):bash:

פורסם

אל תגזים אני פשוט מדבר להעלות את מהירות הכרטיס דרך הדרייברים וזהו.

פורסם

לא משנה איך אתה גורם לכרטיס לעבוד במהיריות שעון יותר גבוהות ממה שהו מה שגורם להתחממות יותר גבוהה (מה לא !) התחממות גורמת לקיצור חייו של הכרטיס בכל מקרה אתה הורס אותו יותר מהר מה תגיד שלא ?

פורסם

נו אז אולי הוא יחיה בחודש בפחות הכרטיס שלי תחת OC ( ויש לי אותו שנה וחצי קניתי כשהוא רק יצא ) והוא עובד וחי בסדר.

פורסם

הבדל בביצועים יהיה מורגש ש ut2003 יצא וכידוע מעל 768*1024 הוא לא ירוץ בראיידון 8500 , לך על ה gf4 ti 4400 של לידטק\גיינווד או msi (לפי התקציב ) .

ולמה ראיידון 9700 לא בא בחשבון ?

הוא יעבוד עם הדרייברים של me על ה-98 ... אז הסר כל דאגה מהליבך ;)

פורסם
וכידוע מעל 768*1024 הוא לא ירוץ בראיידון 8500

למה לא ? ! :bash:

פורסם

איפה ראית אותם בדיוק באותו המחיר? :o

פורסם

למה ש-Radeon8500 לא יריץ UT2003 על 1200x1600?!

פורסם

אולי גם GEOFRCE3 לא?

פורסם

למה ש-Radeon8500 לא יריץ UT2003 על 1200x1600?!

בוודאי שהוא יריץ, אך לא באופן שניתן להינות מהמשחק.

למה? כי הוא פשטו לא חזק מספיק.

נ.ב, SpiritKnight:

ציטוט מן ההסכם עליו אתה חתמת כאשר נרשמת לפורומים שלנו-

אתה מסכים, שתוך השימוש שלך בפורום זה, אתה לא תפרסם במכוון חומר עם תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או כל חומר אחר העובר על חוקי מדינת ישראל. צעדים משפטיים יכולים להינקט נגדיך, אם תעבור על תקנה זו. כמו-כן, אתה מסכים שלא לפרסם שום חומר בעל זכויות יוצרים, אלא אם כן, זכויות היוצרים הם שלך, או שיש לך את הסכמת בעל זכויות היוצרים. הודעות זבל, הצפות, פרסומות, ומכתבי שרשרת גם לא מתאימים לפורום זה.

מספיק! -לכתוב הודעות חסרות עניין או משמעות.

מספיק! -לתקוע בלכ מקום סתם הודעה.. העיקר שיכנס למיספור הכולל שלך!

מספיק! -אחרת אנחנו נאפס לך את מונה ההודעות, ואם זה זה ימשך גם תורחק מן הפורומים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים