עבור לתוכן

LONGHORN - מכה

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי כלום מהכתבה. אפשר הסבר קצר בעברית?

פורסם

למה מכה?

נכון, עכשיו חל קמהאנשים "יאלצו" להתחיל לשלם כסף על דברים שהם השיגו בצורה פיראטית בעבר...

יופי...

פורסם

כן,ממש יופי,נראה שתרצה לגבות איזה סרט מDVD מקורי או איזה שיר מדיסק מקורי שקנית ולא תוכל.....אבל על מי מי אנחנו צוחקים,גם כל הדברים האלו יפרצו בסופו של דבר :P

פורסם

למה מכה?

נכון, עכשיו חל קמהאנשים "יאלצו" להתחיל לשלם כסף על דברים שהם השיגו בצורה פיראטית בעבר...

יופי...

לא תודה.

פורסם

אני לא רואה שום צורך לשדרג ללונגהורן

פורסם

^^^^

Exactly

עוד סיבה למה לא צריך לשדרג..

פורסם

וכשדברים יפסיקו לתמוך באיכספי כמו שקורה עם כל מערכת הפעלה מזדקנת?

אני ממליץ לכולם להתחיל לעבור ללינוקס :)

פורסם

קשה לי להאמין שהחזונות האפוקליפטיים האלה יצאו לפועל בסופו של דבר... אנחנו כנראה נזכה לראות גרסה מצומצמת מאוד שלהם או שזה יהיה נתון להחלטת המשתמש האם הוא רוצה להשתמש בטכנולוגיה הזאת או לא.

צריך לזכור שמיקרוסופט לא הוציאה מערכת הפעלה חדשה מאז XP שיצאה ב-2001 והם מאוד ימהרו למכור את מערכת ההפעלה החדשה שלהם. מבחינתם, 5 שנים בין מערכת הפעלה אחת לאחרת זה המון זמן שהם מאוד לא רוצים לחכות. הם בטוח לא ירצו לחכות עד שמשתמשים יהיו חייבים לעבור ללונגהורן (וכשאין ביקוש למערכת הפעלה, חברות תוכנה לא ימהרו להוציא לה משחקים או תוכנות... ע"ע x64). מיקרוסופט מסתכלת היום על המשתמשים שהחליטו להשאר עם 2000 למרות כל החידושים והשיפורים ב-XP, והדבר האחרון שהיא רוצה זה שאותם משתמשים עיקשים יחליטו להשאר עם XP ולא לעבור ללונגהורן גם כמה שנים אחרי שהיא תצא.

פורסם
  • מחבר

שמע, הוליווד חזקה מאוד.

אני לא יודע לגבי מיקרוסופט, אבל אם הצליחו לשכנע את אינטל להכניס DRM אז הכל אפשרי.

פורסם

אני לא יודע לגבי מיקרוסופט, אבל אם הצליחו לשכנע את אינטל להכניס DRM אז הכל אפשרי.

היום כל חברה ובמיוחד חברה ענקית כמו אינטל מחזיקה במניות בכל מיני חברות ובינהם אני בטוח שיש כמה בחברות תקליטים כאלה ואחרות.

העניין הוא שזה לא כמה חברות שאחת מצליחה "לשכנע" את השנייה ליישם טכנולוגיה מסויימת, זו אותה חברה ולצורך העניין הכסף הוא אותו כסף.

פורסם
  • מחבר

לא להגזים. אינטל לא שולטת בהוליווד בדיוק כפי שאינה שולטת על DELL. מה שקורה זה שרירים. בדיוק על זה התביעה של AMD.

פורסם

מיקרוסופט לא הוציאה הגנה על מערכת הפעלה ? , נו וזה עזר לה ?

כמה אנשים פה יש להם מערכת הפעלה קנוייה ?

מיקרוסופט לא מצליחה לשמור על התוכנות שלה מפני העתקות !

אז מיקרוסופט תצליח לשמור על הסרטים של מישהו אחר ?

בסך הכל יהיה עוד מספר סיראלי להכניס בהתקנה , כדי להיפטר מ-DRM

נראה אותם

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה DRM? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים