עבור לתוכן

בימין הקיצוני לא יודעים הסטוריה

Featured Replies

פורסם

ההשוואה לשואה מקוממת.

ובכל זאת, לא זכור לי שפתחת ת'רד כאשר לא מזמן חבר כנסת ושר לשעבר נזכר בסבתו שנספתה בשואה כשהוא מדבר על חיילי צה"ל השוהים במחסומים, לא זכור לי שהבאת קישור לדברי שמרצה בכיר באוניברסיטה השווה נערים יהודים להיטלר יוגנד, לא זכור לי שפתחת ת'רד כש"איש רוח" קרא לחיילי צה"ל יודונאצים, ולא זכור לי ג"כ שפתחת ת'רד כשבוואלה קראו בכותרת ראשית לשפוך שמן רותח ולהכות בשלשלאות מפגיני ימין.

המקרים האלו כמובן חמורים יותר מאיזה משועמם שכותב ברוטר.

אנשים חסרי דעת משני המחנות יוצרים השוואה בין השואה לצרכיהם הפוליטיים. מה שגרוע במידה לא פחותה בעיני זו השמיעה הסלקטיבית והצביעות.

פורסם

מקומם... מרתיח, אין מילים.

אבל זה עוד כלום, חוץ משני האשכולות שם, יש דברים יותר מקוממים.

המשפט "רק מילאתי פקודות" נאמר ע"י הח"כ צבי הנדל, חבר כנסת!

וזה שבכלל לא מחקו את הדיון הנ"ל שהוא למעשה זילות, ועיוות של מה שקרה בשואה.

פורסם

עוד יותר מוזר לי שדווקא הימין הקיצוני מעז לעשות השוואה לשואה, הרי הוא זה שקורא להשמדת הלא יהודים ומתנגדים פוליטיים (שמאלנים בקצרה)

פורסם

אנשים חסרי דעת משני המחנות יוצרים השוואה בין השואה לצרכיהם הפוליטיים. מה שגרוע במידה לא פחותה בעיני זו השמיעה הסלקטיבית והצביעות.

פורסם

עוד לא ראיתי אף שמאלן מכין חליפת פסים עם טלאי המגן הדוד הצהוב.

עשו שימוש בשואה, זה מרתיח אותי משני הצדדים, אבל אתה יודע, "מילא" עשו שימוש בשואה, "מילא" כבר השוות אותה למשהו, פה אתה מדבר על אנשים שחתכו טלאים צהובים, עשו חליפות, ורשמו מספרים על היד.

פורסם

לכל חברה יש שוליים.

יש את הימין הקיצוני(לא איך שמגדירים זאת בטלויזיה כי שם כל איש ימין נחשב לימין קיצוני) שיבוא וישוה את כפר מימון לגטו. כן 1 ל 1000 הוא כזה.

ויש את השמאל הקיצוני שישוה את הסגרים של הצבא על הפלסטינים לגטאות וזכינו פה בפורום להשוואות כאלו. בכל אופן הרוב השפוי וההנהגה לא נמצאים בשוליים האלו ואם כן אז זה מאוד חמור.

הבעיה היותר רצינית היא התקשורת שיודעת לסקר את השוליים עד כי נדמה שזה המצב והכל למען הרייטניג וההכפשה . לפני שבועיים הייתי בכפר מימון ויחס הימין לחיילים היה יחס לבבי ואוהב, דיברנו עם חיילים והייתה אווירה טובה נטולת כל סממן רע. כל הסוקרים התקשורתיים מסתובבים ומחפשים מה לצלם והנה פתאום בין כל המאות איזה נער תמהוני מתקרב לגדר ונענע אותה המצלמות באזור לכיוונו-->>PLAY ברגע זה הימין חש להפסיקו וכמובן המצלמות מפסיקות לצלם. מעכשיו מספר מצלמות הולכות אחריו ומחכות לפעולה הבאה שלו הוא כמובן יזכה לראיון תקשורתי. האם זהו ייצוג????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים