פורסם 2005 ביולי 2520 שנים צולם במצלמה CANON A60 דבורה על פרח אירוס בצפון הירקון פרח צהוב אני וחברה שלי
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר סליחה שיצא דאבל.הצילום של הפרחים צולם על ידי אבא שלי שלא מבין כלום במצלמות.. הוא אפילו בטעות עשה הסרטה במקום צילום על חלק מהם.. חחח
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים ערכתי קצת את התמונה, אמנם התמונה שפירסמת באיכות גרועה כך שאין מה לעשות סה"כ תמונות פסדר, רק שהאתר הזה מוריד את איכות התמונות אז תעלה לשרת אחר.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר תודה אחי באמת אתר PIC לא רק שמקטין את התמונות גם הורס את האיכות, לאיזה שרת אפשר להעלות שלא הורס את האיכות או אפילו נותן להעלות תמונות בגודל יותר גדול?
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים חחחחחחחחחחחחח... הצחקת אותי עם מה שאבא שלך עשה אני עובד בחנות צילום ולא פעם כבר קרה לאנשים (מבוגרים במיוחד) שמסתבכים עם המצלמה הדיגיטלית שלהם וכשהם באים לפתח את התמונות שלהם הם פשוט שמים לב שהם הסריטו וזה חבל
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים תודה אחי באמת אתר PIC לא רק שמקטין את התמונות גם הורס את האיכות, לאיזה שרת אפשר להעלות שלא הורס את האיכות או אפילו נותן להעלות תמונות בגודל יותר גדול? imageshack.us
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.