פורסם 2005 ביולי 2520 שנים שלום!! אני מעוניין במצלמה שיהיו לה את התכונות הבאות :1. חיישן בגודל סביר 2. כמות MP נאה 3. זום נורמלי ( אין לי מושג כמה זה נורמלי .. פעם ראשונה שלי בפורום הזה :-X )4. עדיף למצלמות שתומכות ב CF כי יש לי כבר כרטיסי CF ..... אחד 256 אחד 65 ועוד אחד של 8 ......עכשיו עדיף למצלמה עם זמן מחזור נמוך ( כלומר בין צילום לצילום ) וגם לזמן אתחול נמוך ....אני ממש לא מכיר את התחום ואני מתחיל להתעניין בו אז תעזור לי קצת ....( אפשר אפילו לשלוח אותי למאמרים אם יש לכם ....)עריכה : אם יש מנגנון לייצוב תמונה זה מעולה .......
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים קאנון A95 הכי תתאים...חיישן ענק5 MPזום X3 תומכת בCF (את ה8 מגה תדחוף למגירה הוא לא שימושי)
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר יש עוד הצעות באיזור המחיר הזה ?? ( אפשר גם לחרוג במעט אם שווה ....)עריכה :עכשיו את השאלה הזו אני מפנה לכול בעלי ה A95 - בין תמונה לתמונה כמה זמן הפרש יש ? ( לא במצב BURST ) ( כלומר בין הזמן שאני לוחץ לצלם ועד שהיא מוכנה לתמונה הבאה )
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים היי , לי יש את האי95 שקיבלתי לפני שבוע והיא מעולה, השאלה שלך קצת תלויה בכרטיס זיכרון כי עם הכרטיס המהיר שבא עם המצלמה זה לוקח משהו כמו 2 שניות ועם הכרטיס הגיל משהו כמו 3.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.