עבור לתוכן

עזרה! בקניית כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה,

יש לי Voodoo3 של קריאטיב והוא ממש עושה לי בעיות אם כל המשחקים החדשים היום בשוק, ואני מעוניין בלקנות כרטיס חדש שיאפשר לי לשחק במשחקים בלי שהמחשב שיתקע לי כל פעם מחדש.

יש לי תקציב של 500 ש"ח בישביל הכרטיס, ושאלתי היא מה כדי לי לקנות? איזה כרטיס אתם ממצליצים עליו?

תודה מראש.

פורסם

בשביל התקציב שלך בוא ניראה או RADEON 7500 DDR או GF4 MX 440 כלשהוא הבחירה שלך מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

אופס..

אמרתי Creative?

התכוונתי 3dfx. טעות.

תודה מראש.

פורסם

R7500

ATI into the house!

פורסם

הקדמתי אותך MARKING.

פורסם

אם יש לך טיפה סבלנות תחכה ל 9000 של ATI שאמור להחליף את ה 7500 ולעלות בערך אותו הדבר..

פורסם

הקדמתי אותך MARKING.

ילה תחרות הקפיצות לפורומים... :smoke:

פורסם

בספרינג ;D ;D ;D

פורסם

אם יש לך תקציב כזה, עדיף שתחכה עוד חודש, המחירים של הכרטיסי מסך יצנחו בעוד חודש, אז ככה שאתה יכול לרכוש כרטיס שעולה כיום 1000 שקל, ובעוד חודש יעלה 500 :hat:

פורסם

הגזמת ממש לא תהיה ירידה עד כדי כך חדה הירידה תהיה 150-200 ש''ח גג ובאמת עדיףלחכות ולחסוך עד שהדור הבא יגי אלינו הR300

פורסם

אם כבר מחגים לR300 עדיף כבר לחכות עוד חודש לOMEN, דעתי, אל תתנפלו אליי עכשיו ותצעקו עליי שזה לא שווה

פורסם

לא מתנפל רק אומר...

הR300 הוכרז לפני שבועיים ויצא לחנויות בערך בעוד חודש, לעומת זאת הOMEN יוכרז רק באוקטובר בערךמה שאומר דיי הרבה זמן עד שהוא יגיע לחנויות ויתחרה בR300

פורסם

וחוץ מזה אי אפשר כל הזמן רק לחכות לדור הבא צריך לקנות מתי שהוא.

פורסם

כשיצא הרדאון 9700 גם המחירים של ג'יפורס ירדו לא? כי אני מתלבט בין suma 4200 se לבין gigabyte radeon delux. מה שווה יותר, מהירות או איכות תמונה?

פורסם

לדעתי עדיף איכות תמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים