עבור לתוכן

התלבטות בקניית DUAL CORE או SINGLE CORE

Featured Replies

פורסם

האטלונים היחידים שהם Dual Core הם ה4200 4400 4600 ו4800, אין 3800 עם שתי ליבות.

פורסם

דבר ראשון ה-3800 וכל שאר היקרות נמצאים בארץ וזה שהחנויות עדיין לא מוכרות אותם זה עניין שלא ברור לי,דבר שני את המעבד לא ראיתי בחנות ולא זה לא יבוא אישי או משהו כזה ולא מחו"ל בוא נגיד ש I HAVE PEOPLE IN HIGH PLACES :hat:

בכל מקרה אני מאמין שבחנויות הוא יעלה בסביבות ה-2350 - 2450 אלא אם כן הם ירצו לעשות קופה רצינית ואז השמיים הם הגבול.

זהו לבינתיים :)

אתה חי בסרט בן אדם...

גם לי יש את הזכות להגיד

I HAVE PEOPLE IN HIGH PLACES

ואני יכול להגיד לך שלפניי יומיים הייתי אצל היבואן הראשי בארץ

ואין זכר לדגם הזה שציינת..

פורסם

כנראה שיש לו את הטלפון של מנכ"ל AMD והוא עשה הזמנה מיוחדת של 3800X2 כי אין דגם כזה בשוק וגם לא יהיה.

פורסם

אז כנראה שגם לך יש את הטלפון שלו אם אתה כ"כ בטוח שלא יהיה X2 3800.

פורסם

זה לא סוד שיהיה מעבד כזה

הדגש הוא על יהיה כלומר בעתיד (הקרוב)

בטוח שאין אותו עדיין בארץ, אפילו האתרים הגדולים לא קיבלו אותו לביקורת.

פורסם

אז כנראה שגם לך יש את הטלפון שלו אם אתה כ"כ בטוח שלא יהיה X2 3800.

אכן. :smile1:

פורסם

לא אמרתי שאין את הדגם הנ"ל בכלל

אמרתי שאין אותו כרגע בישראל

פורסם

GA-K8NF-9 לא מתאים לצערי למעבדים כפולי ליבה משום שהציפסט שלהם לא Nforce ULTRA 4  אלה סתם Nforce 4X

סתם NFORCE4X ? אני לא מבין משהו...

שאני קניתי את המחשב זה היה בידיוק בצאת הNFORCE4 והאולטרה עלה ממש המון (1500 ש"ח) עכשיו מה אתה כבר מקבל באולטרה ? פיצ'ר של סאטה 2 שלא סביר שהוא ישתמש בכלל או שיש לו הרדיסק שתומך ודבר שני זה הפיירוואל הרקוב של NVIDIA שבמקום לקחת 3K מהזיכרון של המחשב הוא משמש כפיירוואל חומרתי..

דברים שלא היו שווים את הפרש הכסף הרב (600 לעומת 1500 שקל...)

ההבדלים בניהם היום לא השתנו, רק המחירים ושוב אין סיבה לזלזל אני דווקא מאוד מרוצה מה 4X..

פורסם

אין הבדלי ביצועים וכמו שכבר כתבתי פה בת'רד, גם ה4X תומך בכפולי ליבה.

ההבדלים הרשמיים היחידים הם באמת הפיירוול (לא ממש שימושי, לפחות אצלי) וה SATA2 (הרבה פוטנציאל אבל עדיין לא ממומש)

הבדל לא רשמי הוא האוברקלוק, הליבות של הצ'יפסטים עוברות סינון, הטובות ביותר הולכות לSLI, הפחות טובות לאולטרה והעוד יותר פחות טובות הולכות ל 4X

אבל למי שזה לא חשוב במיוחד (וזה לא שאי אפשר לעשות OC עם 4X), יכול ללכת בלב שקט על 4X.

פורסם

סתם שאלה עומרי, אתה בטוח במה שאתה אומר לגבי הליבות, בחיים לא שמעתי את זה....?

פורסם

קראתי את זה ביותר ממקום אחד ברשת

אני לא חושב שיש לזה הוכחות אבל זה הגיוני.

תחפש ברשת NFORCE4 BINNING

פורסם
  • מחבר

בקיצור הויכוח הזה לגבי יש או אין הוא דיי סתמי אנחנו יכולים להמשיך ככה לנצח (או עד שלכולנו יהיה את המעבד ביד ;D) בכל מקרה תודה לכולם על הייעוץ וזה אם יש או אין זה לא משנה את השאלה ששאלתי ואת התשובה שקיבלתי. ה-3800 יהיה VALUE FOR MONEY הכי טוב שאפשר לבקש לפי דעתי ומיותר לקנות ליבה אחת במצב שבו המעבד יגיע לחנויות וזהו :hi:

כמו תמיד נהניתי לשמוע את דעתכם (המאוד מוערכת)

שיהיה לכולם יום מדהים

פורסם

הכפול ליבה 3800 כבר מופיע במחירון של טק דאטה ב200 דולר פחות מאשר 4200

אז זה אומר שאו שכבר יש בארץ או יהיה בקרוב

פורסם
  • מחבר

הכפול ליבה 3800 כבר מופיע במחירון של טק דאטה ב200 דולר פחות מאשר 4200

אז זה אומר שאו שכבר יש בארץ או יהיה בקרוב

ה-3800 חי וקיים במחירון אבל עוד לא הגיע לארץ הוא צפוי להגיע בתחילת החודש הקרוב עד כמה שאני יודע , אגב שאר הירקות (4200 ומעלה) כבר נמצאים.

בתאבון :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים