עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבד 64 ביט

Featured Replies

פורסם

אם יש לי מעבד 64 ביט, לדוגמא Athlon 64 , ואני משתמש במערכת הפעלה windows xp professional , אז המהירות המירבית של המעבד לא מנוצלת? אני שואל את זה בגלל שראיתי שיש מערכת הפעלה windows x64 , וחשבתי שאולי רק עם המערכת הפעלה הזאת המהירות המירבית של המעבד באמת מנוצלת. זה נכון? תודה רבה

פורסם

windows x64 לא נותן כלום , רק בעיות תאימות ודרייברים

פורסם
  • מחבר

אז המהירות המירבית של המעבד מנוצלת גם במערכת הפעלה XP PRO?

פורסם

אז המהירות המירבית של המעבד מנוצלת גם במערכת הפעלה XP PRO?

כן !

פורסם
  • מחבר

אז למה בעצם פיתחו את Windows X64 ?

פורסם

אז למה בעצם פיתחו את Windows X64 ?

מתי שהוא זה יביא תועלת , כרגע לא

פורסם

זה לא נכון מה שאומרים לך.

תוכנות אשר תוכנתו לנצל את ה64 ביט (כאלה שנכתבו לצורך זה, לא קומפלו מחדש), יכולות להציג שיפור של עשרות אחוזים. אומנם אין הרבה כאלה עכשיו, אבל בעתיד יהיו...

הייתה תוכנה של חיבור תמונות לפנורמה (לא זוכר את שמה) שהציגה שיפור ענקי תחת XP64...

פורסם
  • מחבר

בקיצור: האם הביצועים של מעבד 64 ביט ישתפרו עם win x64? והאם הם יהיו איטיים יותר עם windows רגיל?

פורסם

זה לא נכון מה שאומרים לך.

תוכנות אשר תוכנתו לנצל את ה64 ביט (כאלה שנכתבו לצורך זה, לא קומפלו מחדש), יכולות להציג שיפור של עשרות אחוזים. אומנם אין הרבה כאלה עכשיו, אבל בעתיד יהיו...

הייתה תוכנה של חיבור תמונות לפנורמה (לא זוכר את שמה) שהציגה שיפור ענקי תחת XP64...

מה לא נכון ?

אז יש תוכנה של חיבור תמונות לפנורמה (שאתה לו זוכר את שמה) שהציגה שיפור ענקי תחת XP64...

אז מה ?

בגלל זה מומלץ להתקין  Windows X64 ?

פורסם

יצאו וכבר יש מישחקים אשר תומכים ב 64BIT. (רידיק)

WIN XP X 64 מציג שפור במישחקים שאר ניבנו לשמש את ה 64 ביט והמישחקים האלה ירוצו יותר לאט אם בכלל בוינדוס 32 ביט.

אני מחקה עוד כמה חודשים שיצאו כל הדריוורים שאני צריך (מודם) ואז אני מתקין את הוינדוס.

פורסם

מה לא נכון ?

אז יש תוכנה של חיבור תמונות לפנורמה (שאתה לו זוכר את שמה) שהציגה שיפור ענקי תחת XP64...

אז מה ?

בגלל זה מומלץ להתקין Windows X64 ?

זה לא מה שאמרתי...

אנשים אמרו שזה סתם, ונתתי דוגמא שזה לא נכון...

דרך אגב, גם לFARCRY יצא פאטץ' ל64 ביט.

אומנם מבחינת ביצועים אין שיפור גדול, וניצול ה64 ביט מוטל בספק, אך לפחות התמונה השתפרה פלאים...

פורסם

משחקים שנבנו בסט הפקודות ל64 ביט לא יעבדו בשום אופן ב32 ביט ולהפך :xyxthumbs:

ואוריפ אין שיפור בביצועים בפאר קריי (לפחות אצלי) אבל התמונה נהיית מדהימה ;)

פורסם

משחקים שנבנו בסט הפקודות ל64 ביט לא יעבדו בשום אופן ב32 ביט ולהפך :xyxthumbs:

ואוריפ אין שיפור בביצועים בפאר קריי (לפחות אצלי) אבל התמונה נהיית מדהימה ;)

זה מה שאמרתי... או שאתה מאושש את דבריי?

בכל מקרה, ל אכדאי לעבור בגלל בעיות עם הדרייברים...

אם אתה בטוח שכל חלק וחלק במחשב שלך ובציוד ההקפי שלו תומכים ב64 ביט, אין שום סיבה שלא תעבור...

פורסם

על כל תוכנה 1 שיש שיפור , יש 100 תוכנות שיש איתם בעיות תאימות

פורסם

זה מה שאמרתי... או שאתה מאושש את דבריי?

בכל מקרה, ל אכדאי לעבור בגלל בעיות עם הדרייברים...

אם אתה בטוח שכל חלק וחלק במחשב שלך ובציוד ההקפי שלו תומכים ב64 ביט, אין שום סיבה שלא תעבור...

עזוב אני מסטול :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים