פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר אז בעצם אפשר להוציא להורג כל בן אדם שעובר על חוק בארץ? ובאותו יום היה אפשר להרוג כל אחד שלא שילם על הרכבת באנגליה(שזה כמה עשרות או מאות אנשים)? מבחינת הטרור אם שוטר בריטי רוצח אזרח חף מפשע ברחוב זה ניצחון לטרור, זה נוגד את הדמוקרטייה וזה גורם רק לעוד בלגן ופחד. אז אולי ימנעו עוד פיגוע אבל עם אזרחים יהרגו אזרחים בשביל זה לא באמת יצא מזה משהו. בסך הכל הם יוצרים טרור (פחד), להרוג אנשים זה רק האמצעי שלהם. מסכים עם כל מילה. זה רק מראה שהטרוריסטים הצליחו במה שהם ניסו לעשות (לזרוע טירור=פחד). וזאת היתה המטרה שלהם. האמצעי הוא הרג חפים מפשע, אבל לא המטרה.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים עכשיו בוא נראה כמה דברים המצב נוצר עקב העובדה כי התרחש טרור באנגליה + הוא היה במעיל ביום חם + הוא לא שילם ולא ענה לקריאות השוטרים = לפי ההיגיון הוא מחבל => KILLאז גם להרוג כל חשוד ברצח?כדי אולי למנוע עוד רציחות?היו אנשים עם מעיל שלא שילמו לרכבת וברחו מהשוטרים גם לפני הפיגוע (קרואים להם גנבים\כייסים ויש הרבה כאלה), אז מן הסתם יהיו גם הרבה כאלה אחרי הפיגוע.אז בגלל שהמצב רגיש הפתרון הוא לירות בכולם כדי להיות בטוחים שאין מחבלים באזור?אולי אפשר להפעיל פצצה ולהרוג את כולם ואז אם היו מחבלים שםת ויכל להיות שהיות הם היו מתים גם.אתה מבין בכלל מה אתה אומר?
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים iakovl מעניין אם היית חושב כך אם אחד ממקורביך היה נורה למוות בחשד שהוא מחבל.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים קרו כמה מקרים כאלה ירו באנשים שנחשדו כטרוריסטים,שניים מהם אני זוכר, אחד קרה בכפ"ס שירו במעורער נפשית באוטובוס כי הוא התנהג מוזר מידי.אם אלו היו ערבים היו גנויים מפה עד להודעה חדשה.לפחות במקרה הזה לא הרגו אותו החייל ירה לו ברגל ולא בראש
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים אז גם להרוג כל חשוד ברצח?כדי אולי למנוע עוד רציחות?על חשודים ברצח אפשר להשתלט ולעצור אותם.על מחבלים מתאבדים כמעט בלתי אפשרי להשתלט. כל מה שהם צריכים לעשות זה ללחוץ על כפתור שהם מחזיקים ביד ולהתפוצץ.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים שמעואם קרוב משפחה שלי היה הולך במראה חשוד במקום חשוד ולא עונה לקריאות של שוטריםאז האמת לא שזה לא היה מפריע ליאבל הייתי מבין שהוא מת כי הוא אידיוטכל הקטע זה שאם יש התרעה של מחבליםיש רק אופיציה אחתלהרוג ובראשכל מקום אחר והוא עלול להתפוצץ
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים אבל מי בכלל נותן לאיזה שוטר בן 20 לבצע החלטה כזאת. להרוג מחבלים זה תפקיד של צבא או מינימום ימ"מ לא משטרה. ואיז שוטר טיפש מספיק בשביל לבצע אותה על סמך 2 קריטריונים בלבד, מעיל והתנהגות חשודה . אני ילך עכשיו להסתובב בת"א אני ימצא 100 אנשים כאלה. והמצב פה הרבה הרבה הרבה יותר רגיש מבבריטניה אז למה בארץ לא נותנים פקודה כזאת טיפשית לשוטרים? פשוט, כי בבריטניה כנראה לא יודעים להתמודד עם המצב.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים יוW הדיון הזה סתם סוטה מהנקודה הראשית שלו ! הרי לאף אחד פה לא באמת אכפט מהערבי שחיסלו שם כמו שאמרו כבר ... הנקודה היא שהבריטים היפי נפש האלה שכל הזמן גינו את ישראל על "פשעי המלחמה" שלה עושים את אותם דברים "שאינם מוסרים" כמו חיסול של מחבל מתאבד (אם כן או לא) במיוחד ראש עיריית לונדון שגינה את ישראל ולאחר הפיגוע הורה על "shot 2 kill" מה שהוביל לבסוף להרג החף מפשעלא שאני לא היתי מורה הוראה אחרת אבל לא היתי מתחסד כמו הבריטים ואחר כך עושה את אותו הדבר
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים נראה לי שהאדם שחוסל הוא בכלל לא ערבי. אני חושב שאמרו שהוא בכלל ברזילאי. :-\
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים על ברזילאי חבל... על ערבי :-Xחחחחח אהבתי..עוד משהאו שעצבן אותי רצח זה שFIFA לא נתנו לחיפה או קבוצה אחרת לעשות משחקי בית בישראל ועדין הנושא הוא מאוד רגיש..אבל כשיש פיגועים בלונדון,מדריד,רוסיה הם אומרים משהוא הם מחרימים משהוא??סתם עושים פוזה...
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים בשביל להכין חביתה צריך לשבור כמה ביציםעדיף שחף מפשע ימות אם זה יציל יותר חפים מפשעהוא התנהג חשודעדיף היה להרוג אותו מאשר לתת לו להרוג אחריםזה שהוא יצא בסוף סתם חף מפשע לא אומר כלוםאני בטוח שעם זה היה חבר\חברה שלך היתה חושב אחרת, צודק או לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.