פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אוקי לחבר שלי יש 2.4B ואבא שלו הציע לו לקחת את המחשב שלו שיש בו 2 מעבדי XEON (לא יודע איזה THOUGH זה נקנה בערך לפני שנה וחצי שנתיים ככה שזה הXEON הראשונים אבל גם לא החדשים)בכל אופן...הוא רוצה לדעת האם שווה לו להחליף את המחשב שלו במחשב הזה (זה ההבדל המהותי היחיד בין שני המחשבים)?האם הוא יקבל ביצועים טובים יותר במשחקים?
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים תלוי מאוד במהירות של המעבדים אבל לרוב כל מחשב שיש בו שני מעבדים יעבוד הרבה יותר טוב ממחשב עם מעבד אחד מה שכן מעבדי ה XEON הם מעבדים שמותאמים לשרתים ולא למשחקים ..
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים לא זכור לי שראיתי בנצים של המעבד הזה במשחקיםבכל מקרה למשחקים הכי חשוב זה הכרטיס מסך
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מחבר אפשר לראות בנצ'ים?או משהו? זה יהיה מחשב פשוט למשחקים...לא תחנת עבודה ולא כלום
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אם אני זוכר נכון אז המעבדים האלה לא משהו למשחקים.אבל אני לא בטוח יכול להיות שאני מתבלבל.בעיקרון שאל את נועם (מקפליי), הוא בד"א זוכר/יודע שטויות כאלה.
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים המעבדים האלה בהחלט לא משהו למשחקים.כל A64 3000 יהיה יותר מהיר במשחקים מאשר זוג זיאונים בני שנה וחצי.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מה שמעניין זה אם תוכנות שיותאמו לdualcore יעבוד עם dual cpuכן, אין הבדל בכלל במקרה של אינטל כרגע.בכל מקרה מדובר בשתי ליבות על באס אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.