עבור לתוכן

צריך מפרט למחשב לסרטוט גרפי ולעבודה (דחוף מאוד)

Featured Replies

פורסם

לא, הלינק שהבאתי אומר שמשתמשי התוכנה מעדיפים את ה FX.

אני חושב שבעוד 1000+ שקל אפשר לקבל תמורה הרבה יותר גדולה מאשר 640.

שיקח ראפטור מה שקצת יעזור לו עם העלאה של קבצים גדולים, שיקנה FX, שיקח 820, שיקנה מתנה לאישתו.

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הלינק שהבאת מראה שהם מעדיפים Quadro, אבל הוא לא מראה למה. הוא לא מראה אם בעצם זה למען יותר יציאות DVI או למען תמיכה בתוכנה אחרת שהם משתמשים בה. הוא לא מראה כלום.

פורסם

אם אני לא טועה תוכנות CAD/CAM בד"כ מתבססות בעיקר על כח עיבוד והרבה זיכרון, ואפשר להשתמש בכרטיס מסך הכי פשוט שיש..

לפחות ככה זה בתוכנת ה-Cimgrafi שלנו יש.. שכעת אנחנו לא משתמשים בפונקציית התלת מימד שלה בכלל ת'אמת.

(ואגב היא עובדת בסדר גמור גם על נייד P4 2.4 עם 512MB, וגם על AXP1800 עם 256MB עם R9100).

לדעתי פשוט לקנות מה שהיצרן/יבואן ממליץ, הם בטח יודעים הכי טוב מה מתאים לתוכנה שלהם.

פורסם

אם אתה לוקח את האנטק 3800B תשים לב שאתה מקבל ספק SMART POWER2 ולא 1 (אני חושב שאני קיבלתי כזה, ואני צריך לדבר עם נועה שיחליפו לי :\)

עריכה:

אחרי בדיקה יותר מעמיקה שלי, נועה לא טעו ושמו לי סמארט פוור 2 (סתם רציתי להודיע, כי קצת הטעתי)

פורסם
  • מחבר

בבקשה חברים אתם חיבים להפסיק לריב כי לא רק זה שאתם ממש מבלבלים אותי בסוף גם הדיון ינעל

אז כמו שאמרתי אתם ממש אבל ממש מבלבלים אותי אין לי מושג על חצי מהדברים שאתם מדברים

תנסו להבין מה אני צריך בדיוק ולפי זה לבנות לי את המפרט

מעבד אינטל 3.2 ומעלה (לא 64 ולא דואל)

זיכרון 2GB (לא יודע מה עדיף DDR2 או רגיל אז תתנו לי מה שעדיף אבל רק אם אתם באמת יודעים)

כרטיס מסך חייב להיות OPEN GL מינימום FX5700 256MB עדיף FX6600 256MB

זה מה שהחברה ממליצה אז אני לא חושב שצריך סתם להישתגע ולבזבז כסף על משהו שאני לא צריך

בבקשה תנסו לתת לי תשובה ברורות כי אני חייב לקנות את המחשב מחר פשוט עבודות נתקעות ביצור בלי המחשב

שוב תודה

פורסם

קיבלת שני מפרטים. שניהם טובים ועונים על דרישות המינימום.

אחד עם ציפסט חדש יותר ומעבד עם תמיכה ב 64 ביט ומארז טוב יותר, שני העומד בדרישות החברה עם מעבד שיתן לך אותם ביצועים ומארז פחות יוקרתי אבל עדיין מצויין לטעמי ובמשמעותית זול יותר.

תחליט אתה.

בשניהם (איזה שתבחר) תבקש בחנות מפרט עם 6600 עם 256 זכרון במקום ה 6600GT ששמנו לך.

עריכה:

לרן, אני עבדתי עם CAD של חבר. כשהכל פשוט, ANYTHING GOES. כשמתחילים עם גופים תלת מימדיים שמורכבים בעצמם מהרבה חלקים זה מתחיל להיות כבד מאוד. חבר שלי עבד על AXP2400 עם לוח מאפן שתמך ב SDRAM133. כשהתחיל לעבוד עם חלקים יותר מורכבים זה התחיל להיות בלתי נסבל (4-6 דקות ל REBUILD). החלפתי לו לוח ושיניתי מכפלות כדי שיעבוד על DDR400 ומ 4 עד 6 דקות זה הפך להיות פחות מחצי דקה. בנוסף, היה לו 5200. כשהמהרתי את ה 5200 אז הורגש ההבדל ברגע שמסובבים גוף בתלת מימד. אין לי ספק שגם הכרטיס משפיע. כמה? לא יודע, לא עבדתי עם זה יותר מדי. ללא ספק זה תלוי מאוד באיזה פונקציות של התוכנה משתמשים ועד כמה השרטוטים גדולים\מורכבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים