עבור לתוכן

דעות בקשר לרכיבים האלה!

Featured Replies

פורסם

שלום.. אני די מרושש אז אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק מעמד... אני לא רוצה אוברקלוק או דברים כאלה... רק לשחק משחקים נורמלים....ולעבוד במהירות

בכל מקרה יש לי שלושה פריטים הייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם עליהם... כמו כן אם יש לכם הצעות אחרות תציעו אבל שהם יהיו באותו מחיר בערך כמו הרכיבים המקורים...

אז ככה:

מעבד:AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz Venice Core, 512KB L2 Cache, 90nm, Socket 939 CPU Processor, ADA3000BPBOX (Retail with Fan and Heatsink, 3-Year AMD Warranty)

לוח אם: MSI K8N NEO4-F NVIDIA nForce4 Chipset 1000MHz FSB Dual Channel DDR 400 Socket 939 ATX Motherboard with 8-Channel Audio, Gigabit LAN, SATA/RAID, USB, PCI-Express 16X, NV RAID: MS-7125-030 (Retail)

כרטיס מסך:1 Gigabyte GV-NX66T128D GeForce 6600GT 128MB DDR3 SLI Multi-GPU Ready PCI Express 16x Video Card with DirectX 9.0, DVI, TV-Out, VGA (Retail, Powered by nVidia

מה אתם אומרים על זה?

פורסם
  • מחבר

אין לאף אחד דעה ? :(

פורסם

רכיבים מצויינים , הביקורות על לוח אם וכ. מסך מצויינות

השאלה היא כמה בכסף יש לך ? אולי אפשר למצא משהוא יותר טוב ממה שבחרת באותו סכום כסף .....

פורסם

אי אפשר להביא לו משהו יותר טוב מזה, בדוק.

מעבד הכי טוב עד 1000 שקל--->כמובן AMD 64 3000+ VENICE

לוח אם הכי טוב בסביבות ה-600 שקל ברור שה-MSI (בעוד 60 שקל אתה לוקח את האלברטון עם ה-NF4 Ultra)

כרטיס מסך- אין בכלל ספק שה-6600GT הוא הכרטיס הכי טוב והכי משתלם בסביבות ה-1000 ש"ח.

פורסם

אאל"ט לגיגהבייט יש קירור פאסיבי תתחשב בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים