עבור לתוכן

התלבטות בין ANTEC TX1088AMG ל1050B

Featured Replies

פורסם

אני קונה את המארז היום\מחר ככה שזה דחוף

שניהם עולים בערך אותו דבר (הפרש של 100 ש"ח) ככה שזה לא ממש משנה...

אני שואל רק מבחינת ביצועים, אני קונה את המארז מנועה ואין להם במלאי את ה1088 רק את ה1050... והשאלה היא אם שווה לחכות עד יום שישי\ראשון ל1088 או לקנות את ה1050B היום\מחר

או אם יש לכם הצעה אחרת לגמרי למארז + ספק

המפרט הוא amd 3200 venice box, dfi lp nf4u-d, leadtek 6600gt extreme, geil 1gb kit value, 80gb wd ata

זה הבסיס אבל יש תכנון לשדרוג עתידי לזכרון לOC לא יודע אם TCCD\BH-5 אבל אני חושב שעדיף לחשוב מראש על BH-5 כדי שתהיה האפשרות, לכרטיס מסך לX800PRO\XL וכנראה שגם HD 160GB SATA\SATA2

אני מפרט את זה כי אני רוצה ספק שיחזיק מערכת כזו (אחרי השדרוג) עם OC בלי בעיות מיוחדות

תודה

פורסם

מבחינת המארזים עצמם ההבדל היחידי זה הצבע והספק כוח.

יכול להיות שנועה נותנים קיט שונה עם המארזים (מבחינת מאוררים וכאלה)...

פורסם
  • מחבר

התקשרתי אליהם והם אמרו שהמארז זהה (ה1050 כהה יותר) והספק ב1088 חדש יותר וחזק יותר

כבר החלטתי על ה1088 כי בשביל שבוע לא נראה לי שכדאי לוותר על ספק חזק יותר אבל בכלליות מה ההבדל בין הספקים האלה ?

truepower 2 480w

smartpower 2 500w

למה הראשון חזק יותר ? ומה ההבדל בין SMART לTRUE ? לפי מה שהבנתי הSMART זה בגלל שהוא מודלורי אבל חוץ מזה איזה עוד הבדלים יש ?

ועוד שאלה כללית... איזה מארזים + ספקים משתווים ל1088 מבחינת איכות, קירור, נוחות, גודל וכד' לא ממש משנה אם זה בדיוק אותו דבר... עד 1000 ש"ח ? (לא חובה שזה יהיה סט מארז+ספק זה יכול להיות גם בנפרד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים