עבור לתוכן

מחפש מארז ב300 ש"ח פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

רז שקל לעשות לו מודינג ושיהיה באיכות סבירה ושיהיה כל לאוורר אותו.

עם או בלי ספק.

פורסם

שים לב למארז הזה

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4449

הוא זול, יש בו ספק ג'נרי, יש לו 6 מקומות למאוורר 80 מ"מ וראיתי לפחות 5 פרויקטים שלו בגלריית המודינג.

פורסם

דווקא מבחינת מודינג לא הייתי הולך על המארז הזה בדיוק בגלל שיש לפחות 5 פרויקטים עליו (חרוש לגמרי), אני חושב שהמוד הכי טוב זה על מארזים של 150 שקל שנראים לך עם פוטנציאל טוב, הרי אם אתה מתכוון לעשות מודינג אתה לא צריך שיהיה יפה במיוחד ובטח שלא מקושט, זרימת אוויר גם לא צריכה להיות מדהימה כי אתה בכלל מקרה עושה לו מודינג...

לדעתי לך לאיזה חנות מחשבים שכונתית ותתחיל לראות מארזים מה נראה לך עם פוטנציאל הכי טוב.

אל תשכח לקנות ספק כוח בנפרד ולא לעבוד עם הג'אנק שמגיע איתם.

בהצלחה ;)

פורסם

אם אתה לא צריך ספק אז הייתי הולך על ה-Compucase CI-CA19 בצבע שחור!

מארז לא הכי יפה בעולם אבל איכותי מאוד, מושלם למודינג!

פורסם

דווקא מבחינת מודינג לא הייתי הולך על המארז הזה בדיוק בגלל שיש לפחות 5 פרויקטים עליו (חרוש לגמרי), אני חושב שהמוד הכי טוב זה על מארזים של 150 שקל שנראים לך עם פוטנציאל טוב, הרי אם אתה מתכוון לעשות מודינג אתה לא צריך שיהיה יפה במיוחד ובטח שלא מקושט, זרימת אוויר גם לא צריכה להיות מדהימה כי אתה בכלל מקרה עושה לו מודינג...

לדעתי לך לאיזה חנות מחשבים שכונתית ותתחיל לראות מארזים מה נראה לך עם פוטנציאל הכי טוב.

בהצלחה ;)

זה גם מה שאני הייתי עושה

פורסם

בהצלחה ;)

נכון,אבל מצד שני גם צריך מארז עם איכות יחסית סבירה..איכות מתחת והמארז עצמו צריכה להיות טובה ובדרך כלל במארזים ג'נרים האיכות היא על הפנים..

פורסם

נכון,אבל מצד שני גם צריך מארז עם איכות יחסית סבירה..איכות מתחת והמארז עצמו צריכה להיות טובה ובדרך כלל במארזים ג'נרים האיכות היא על הפנים..

אני חולק על זה.

היה לי את המארז שהמלצתי עליו והאיכות שלו סבירה+

ממש לא בגדר ג'נרי מתפרק, רחוק מכך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים