עבור לתוכן

למי שאמר שיש ניתוקים בכבלים!

Featured Replies

פורסם

תראו כמה שעות אני כבר מחובר ואני בנטוויז'ן! אני בחבילה 750K

:AR15:

פעם זה היה לי מחובר 10 שעות ומתנתק כנראה הם השתפרו במשך הזמן!

הנה קבלו: ואלה שסתם אומרים שלא יגידו סתם!

13%2Egif

פורסם

זה ידוע כבר.

פורסם

מה ציפית שהם לא יסדרו ! את זה !!

זה בדיוק כמו בתקופה של ה Adsl בהתחלה (בניסוי ) ! וגם טיפה אחרי !! גם אז היו ניתוקים !

פורסם

G00t 4 u!

פורסם

למה אתה משתמש ברווליציה נמוכה? וחוץ מזה יום חיבור זה כלום, אני זוכר שהשיא שלי היה בערך קצת יותר משבוע...

(הורדתי איזה 6 גיגה ושלחתי איזה גיגה...)

פורסם

אז?!

אני כבר הייתי מחובר 4 ימים רצוף, מה הפאקינג קשר?!

עדיין היום היו לי שתי ניתוקים!

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ברזולוציה נמוכה כי ב- 1024X768 זה קטן לי מדיי וגם לאבא שלי זה קטן!!.............

סתם אמרתי................................. חשבתי שאתם מתכוונים שלכבלים אפילו אי אפשר להיות שעתיים מחובר בלי ניתוקים!

פורסם

intertent%2EJPG

פורסם
  • מחבר

יפה בכלל יפה שהמחשב יכול לעבוד כל-כך הרבה זמן בלי לעשות בעיות והוא בכלל לא קורס!

ווינדוס 98 לא יכול דקה בלי לקרוס או להראות מסך כחול!

טוב חשבתי שלכולם הכבלים מתנתקים אבל לא חשוב..............

פורסם

מה הבעיה, עם חלונות 2000/XP, המחשב שלי מסוגל לרוץ שבועיים ויותר בלי לעשות בעיות.

פורסם
  • מחבר

רק אמרתי שXP הרבה יותר טובה מ-98

והיא עובדת מהר גם אחרי הרבה פעולות שעשיתי........

Win98 פשוט אחרי מלא פעולות הייתה קורסת או שהיא הייתה עובדת לאט ומפוצצת את המחשב במסכים כחולים!

פורסם

טעות, עם בעיות של חוסר זיכרון והרבה בכי שהוא מתחנן לריסטרט ו-Scan disc, מניסיון..

אחרי ארבע ימים האיכס פי התחיל להתפגר לי ולעשות בעיות לא מהעולם הזה.

פורסם

הזמן חיבור , 7 ימים שראיתם שם (ד"א , 8 עכשיו :smoke:) זה כמה זמן שה*אינטרנט* לא התנתק .

מכיוון שהמחשב שלי מחובר לראוטר , גם אם אני אכבה ואדליק את המחשב , זה עדיין לא יאפס את המונה של האינטרנט .

:D

פורסם

גם אצלי לא נרשמו ניתוקים מעצבנים בשבועיים האחרונים (מאז אותה שבת שקמתי בבוקר ועד הצהריים לא היה אינטרנט) ואחרי פירמוט והתקנה נקיה של XP הכל עובד טוב יותר , כולל האינטרנט. זה עדיין לא אומר שלא יהיו תקלות בעתיד. בשבוע שקבעו איתי התקנה היתה תקלה ברחוב או באיזור (זה לא ברור לי עד היום) ולפחות 5 ימים לא היה אינטרנט בכלל !!!

כמובן שזה עלול לקרות גם אצל בזק או אצל כל ספק תשתית אחר....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים