פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אני מתכוון אולי לקנות אוזניות חדשות, ויש לי אפשרות לקנות דרך כרטיס ישראכארט של חבר (הוא הצליח לעשות דרך הכרטיס מנוי ל-PAYPAL).אין לי למי לשלוח את המוצר מחו"ל, אז חייב חנות שמוכנה לשלוח את המוצר לארץ ומקבלת PAYPAL כמובן.אפשר בבקשה קישור לחנות כזאת? (כמובן שתהיה זולה ולא יקרנית, כי אז כבר עדיף לקנות מהארץ!).וגם, יש לכם מושג לגביי מע"מ או מכס? התקציב לאוזניות הוא בעיקר 30-35$ ו-20$ למשלוח (אם אני לא טועה).
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מחבר אף אחד לא מכיר אתרים מחו"ל ששולחים לארץ הזמנות ומקבלים PP!?הרי חשבתי שמרבית האנשים בפורום הזה מזמינים את האוזניות שלהם מחו"ל כי יוצא שמשם זה הרבה יותר זול!בבקשה תעזרו.מצטער שמקפיץ, אבל עבר כבר לעמוד השני.
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מחבר אבל באיבי לא מוכרים רק דברים משומשים?אני לא מתכוון לקנות אוזניות שמישהו אחר השתמש בהם :-\
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים יש גם סוחרים שמוכרים מוצרים חדשים.ככה למשל קניתי את הHD580 שלי באיזה 60 דולר פחות ממחיר שוק.
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים איך יודעים אם זה סוחר או שזה מישהו שמוכר משומש.. ?סליחה על ההדחפות לתארד, אבל אם כבר EBAY אז רציתי לשאול ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.