פורסם 2005 ביולי 2420 שנים בטח חברים שלו אמרו לו שאינטל הכי טוב והוא מכיר רק אותם והם אמרו לו ש amd מתחמםבילבלו לו תשכל כנראה
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מחבר בטח חברים שלו אמרו לו שאינטל הכי טוב והוא מכיר רק אותם והם אמרו לו ש amd מתחמםבילבלו לו תשכל כנראה חחחחחחחחחחחחחחחחח נשבע לך שאהבתי אחי אתם לא מבינים אני לא סומך על AMD ולא על ATI אז בלי יותר מדי שאלות אתם רוצים לעזור תעזרו אתם לא רוצים אל תגיבו בכלל למה סתם ספאם למה !??!?!?!
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחח נשבע לך שאהבתי אחי אתם לא מבינים אני לא סומך על AMD ולא על ATI אז בלי יותר מדי שאלות אתם רוצים לעזור תעזרו אתם לא רוצים אל תגיבו בכלל למה סתם ספאם למה !??!?!?! :screwy:
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחח נשבע לך שאהבתי אחי אתם לא מבינים אני לא סומך על AMD ולא על ATI אז בלי יותר מדי שאלות אתם רוצים לעזור תעזרו אתם לא רוצים אל תגיבו בכלל למה סתם ספאם למה !??!?!?! :screwy: מה אתה על ספידים??? מה נסגר איתך האנשים נותנים לך את העצות הטובות ביותר להשקיע כסף!! כדאי לך להקשיב להם(אם לא.. ההפסד הוא רק שלך!!!)
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים דיון תת רמה.תלמד להתנהג כמו שצריך, ולהקשיב לאנשים - ואז תתחיל לבקש עצות.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.