עבור לתוכן

איזה חברות של אוזניות (שהמוצרים שלהם נמכרים בארץ) נחשבות לטובות?

Featured Replies

פורסם

מזה התראד הזה? אין חברות טובות, יש דגמים טובים.

לסנהייסר יש אוזניות מעולות ויש אוזניות דיי מזעזעות. אותו דבר ב90% מהחברות (לא נתקלתי בגרדו שמאכזבות אבל מצד שני יש להם 7 דגמים)

לאודיוטכניקה יש אוזניות מעולות (הATH A900 למשל) אבל אין להם יבוא סדיר לארץ. וגם כל אחד והטעם שלו. אני בכלל לא אוהב את הדגמים "הנחשבים" של סנהייסר :-X

פורסם
  • מחבר

holy J התכוונתי לחברות שנחשבות מתקדמות בתחום! אפשר להבין את זה לבד.

פורסם

כמו שהוא אמר כל אחד והטעם שלו אי אפשר לקבוע במיוחד בפלח שציינת(שבו זה פחות איכות ויותר טעם)

גם לי יש אוזניות של סנהייזר והם כבר שנה(טפו טפו טפו) במצב מעולה.

גם לי יש אוזניות של Sennheiser מספיק זמן ועבר עליהם הרבה מאוד והם במצב מעולה והאיכות בניה שלהם אף יותר, אין לי מושג מאיפה הבאת את השטויות האלה.

גם לי יש סנסהייזר וגם ראיתי רק פעם אחת שסנסהייזר התקלקל וזה גם היה מחויב המציאות אבל אם תחפשו תראו הרבה אנשים שכן התקלקלו להם האוזניות(אמנם הרוב זה היה מהפלח הנמוך אך היו שמה גם מהפלח הגבוה)

פורסם

מזה התראד הזה? אין חברות טובות, יש דגמים טובים.

לסנהייסר יש אוזניות מעולות ויש אוזניות דיי מזעזעות. אותו דבר ב90% מהחברות (לא נתקלתי בגרדו שמאכזבות אבל מצד שני יש להם 7 דגמים)

לאודיוטכניקה יש אוזניות מעולות (הATH A900 למשל) אבל אין להם יבוא סדיר לארץ. וגם כל אחד והטעם שלו. אני בכלל לא אוהב את הדגמים "הנחשבים" של סנהייסר :-X

כנ"ל גדול

לי ה-280 נשמעות הרבה יותר טוב מהאחיות היקרות יותר, וזה אומר - סוביקטיביות.

aquarius

סינייזר מתקלקל?

שלך,בסדר

שלנו, בסדר

אבל שמעת שהם מתקלקלות..

בבקשה בלי לפלוט שטויות

פורסם

אני חושב שזה טפשי לכתוב איזה חברות הם טובות צריך לרשום דגמים ספציפים כמו לכל מוצר.

זה בדיוק כמו שמשהו יגיד asus זה טוב או אינטל , זה מאוד תלוי בדגם, במחיר ובמתחרים לאותו טווח מחיר, וכמובן במקרה של אוזניות מאוד חשוב טעם אישי ומה הסגנון המוזיקלי שהולך להשמע באוזניות.

לגבי סנהייזר ואיכות בניה לקויה זה מאוד מפתיע אותי הטענה הזאת שכן יש לי 3 זוגות שלהם ושלושתם לא מהדגמים היקרים שלהם ,ואם זאת הם נשמרים טוב   ואיכות בניה שלהם לא רעה (תלוי בדגם כמובן)

עוד חברות נחשבות בתחום הם

stax

Beyerdynamic

Audio-Technica

Etymotic Research

Alessandro (חברה שמשפרת אוזניות grado)

Akg

אתה יכול להסתכל האתר הזה יש להם ביקורות על אוזניות  http://www.headphonereviews.org .

דרך אגב אני לא ממליץ לקנות אוזניות של סוני אני חושב שאם כבר אז רק הדגמים היקרים שלהם.

פורסם

כן, שמעתי שסנסהייזר מתקלקלות

פורסם

ואני שמעתי שאין אלוהים

פורסם

כל עוד אין לך סימוכין תשמוק את השטויות שלך לעצמך.

הדוד של החבר של הבן דוד של האחיין שלך אמר לך שהאוזניות של סנהייזר לא בנויות טוב זה לא סימוכין.

אל תטעה אנשים שעומדים לפני רכישה עם שמועות, או שאתה נותן מידע מלא ומדוייק, או שלא.

פורסם

זה לא היה הסימוכין שלי הסימוכין שלי היה תארד

פורסם

ממה התאכזבת? דגם?

מהדגם zdtjjh -v90

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים