עבור לתוכן

העברת מארז-למה לא לעשות את זה בבית:

Featured Replies

פורסם

הקו החם :lol:

פורסם

הקו החם :lol:

ההבדל בין הקו החם לבי הקו הקר זה זונות V הומואים... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

מאיפה ברחת רוטר או קקטוס?

פורסם
  • מחבר

פליטי רוטר הם עם נכחד...

פורסם

אני?? רוטר? קקטוס? אתה מעליב אותי

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

מסקנה : לא לשתות שמעבירים מחשב

פורסם
  • מחבר

או לא לשיר fear of the dark כשמרכיבים מחשב...

פורסם

אני מבקש...

קצת כבוד.

אני ידעתי מה אני עושה, פשוט לא עשיתי את זה טוב.

בוא רק נגיד שיש לי המון ניסיון תיאורטי. :)

ויואב סתם מציג את זה ברוח רעה, פשוט קצת השתעשענו, זה הכל.

אני אתן מטאפורה שמסבירה את כל הקטע (כפי שאני חושב) שצריך להרכיב מחשב.

אוקיי, אז יש תמיד שתי דרכים לבצע דרכים:

1) בדרך הנכונה, בטוחה והמהירה והפחות כיפית.

2) כמו שאומרים FOOOOOOOLING!

אז הנה המטאפורה שלי:

כשאתה משחק CS, אתה יכול להתרכז, לשחק טוב, להרוג הרבה ולא למות, ולסיים לשחק מהר כי באת על סיפוקך. מצד שני, אתה גם יכול לשים כוח כבידה נמוך, מטריקס (והמבין יבין), לומר למישהו שאתה רוצה לעשות נגדו קרב סכינים ואז לבוא ולדפוק לו ירייה בראש. ( ;D)ולהשתעשע או כמו שאומרים בשפת ה- "סי אס" : Foooooo000000OOOOling.

כך גם היא אמנות הרכבת המחשב.

אני ויואב פשוט רצינו גם ליהנות, אז עשינו קצת הרבה בלאגן, הארכנו את עבודתנו פי שלוש זמן, וכך גם נהנינו, מאוד נהנינו.

אז לסיכום, תגידו אתם.

יותר כיף להרכיב הכל צ'יק צ'אק תוך רבע שעה לפתוח את המחשב ולשחק וורקרפט או לשבור את הלוח אם, לחשמל את כל המארז, ליצור ניצוצות מכבלים, לדפוק מברגים על המעבד, ואז לפתוח את המחשב, לגלות שהכל עובד כמו שצריך ולשחק וורקרפט?

החלטה שלכם,

מה שבטוח, את שלנו עשינו וזה היה פשוט כיף (מזל שזה היה המחשב של יואב ולא שלי).

עומר ;)

פורסם

עומר, בתור תיאוריסט עמית (מבט מהיר על הרזומה שלי באחד העמודים הקודמים יבהיר את המצב), I SALUTE U!

פורסם
  • מחבר

zolt u own

אבל...

אני עדיין לא מבין איך המחשב עובד... :-\

אבל בהחלט היה הfun של הlife...

פורסם

לפני מספר חודשים החלטתי לקנות מארז, ראיתי את הchiftech הכחול אצל הדובים והתאהבתי... אבל לאחר כמה זמן ראיתי את האלומיניום על החלון וזרקתי את האהבה הישנה שלי מהחלון...

עבדתי בחודש הראשון של החופש וסוף סוף השגתי מספיק כסף בשביל לקנות מארז (!יש!) :jump:

:smoke:

הכל הלך טוב ויפה וכאשר גיליתי שבזיגזאג מוחרים את המארז עם מאוורר antec 92 מ"מ שקוף נהדר וגם החלפה כוללת של כל שאר המאווררים לא היססתי וקניתי משם (בתוספת עוד חור למאוורר למעלה) והחלטתי שאני לא צריך לשלם 200 שקל בשביל שיחליפו לי מארז, אני יכול לעשות את זה בעצמי (yee right...) ואז התחיל הכיף ;)

zolt (מעכשיו אני מקצר, zoltrix, או omer8 ממש לא אכפת לי) בא אלי מצוייד בas3 ובעוד פריטי מודינג נוספים!

נהדר היידד!!

התחלנו בעבודה

אני לא ישעמם אותכם במה עשינו אבל בוא נגיד שעשיתי כל מה שאפשר לעשות יותר מפעם אחת, יותר מפעם אחת...

שמנו את המדדי טמפ' של הhardcano 2 שלי פעמיים שלוש ואת כל הכוננים והאזיקונים והמאווררים ובעצם מה לא?

לספר לכם שבאנו שמנו את הארד דיסק וגילינו שזה לא מסתדר עם הide אז שמנו על אותו בתוך הhardcano (פעולה שלוקחת בסביבות השעה כאשר להhardcano מחוברות מסילות של המארז) ואז ראינו שככה הדלת לא נסגרת... אז הוצאנו ושמנו במקום אחר, לא עבד ואז zolt חביבי אמר לשים אותו בקומה של הפלופי, אז שמנו... ואז הפלופי יצא יותר מדי והיה עקום (באותו זמן נשבר לי והשארנו את זה ככה)

ועכשיו נגיע לחלק המעניין

אנחנו לא יודעים להתקין hsf, תתבעו אותנו! מותר לנסות... (לא! אסור לנסות תשאלו מישהו שיודע!!)

בקיצור, תנסו ללחוץ ממש ממש ממש חזק עם מברק פיליפס על צד של hsf ולא בצורה הנכונה, מה יקרה? נכון, המברג יעוף ויפגע בלוח אם, ומה יקרה אם תעשו את זה כמה פעמים? אותו הדבר? צודקים, בסוף zolt התעצבן!!! לחץ ממש חזק... בום!! אנחנו באים, מסתכלים על הלוח...

צ'יפ, חום, צ'יפ, משהו מעוך, צ'יפ, חום...

לא טוב!

המשכנו בעבודה!

סיימנו להרכיב את הכל וגילינו שאחד מחוטים של המאווררי זיגזאג 80 מ"מ שלי חשופים... אני מחבר אותם, וzolt מדליק את המחשב לבדוק אם המאוורר עובד... בסדר עובד, ואז בטעות אני מפיל את החוטים... (המארז עשוי אלומיניום=>מוליך) פזז תזז ניצוצות והמחשב נכבה...

לוחצים על הלהפעיל.. כלום, בסוף עובד... zolt חוזר על הפעולה (למה???) רק שהפעם כאשר הוא מפיל את החוטים הוא לא מוציא אותם, הוא צורח ובורח... לא טוב...

בסופו של היום קרו עוד כמה דברים מצחיקים, (תנסו לשיר fear of the dark של iron maden במשך 6 שעות ואחרי זה לשמוע את זה באמת ולגלות שאתם יודעים רק חצי מהמילים) אבל אני לא יפרט...

אתם יודעים כמה פעמים קיפלו את הלוח אם למשמע קנקים מוזרים? יותר מדי?

אבל אתם יודעים מה?

המחשב עובד עכשיו...

איך?

אין לי מושג

מסכנות:

אל תתנו לzoltrix להתקין לכם את המחשב אם הוא יקר לכם (למרות שבסוף היום הראשון אמו הציעה לי לקנות לי לוח אם חדש!)

תתנו לאורן להתקין... נראה לי שהוא מבין יותר ממני או מzolt בHasfim...

;)

לפני חודש העברתי בשעה וחצי ועד היום למרות המכות שהמגש של הלוח קיבל בכדי להיכנס הוא עובד נהדר לא?

פורסם

אני מבקש...

קצת כבוד.

אני ידעתי מה אני עושה, פשוט לא עשיתי את זה טוב.

בוא רק נגיד שיש לי המון ניסיון תיאורטי. :)כך גם היא אמנות הרכבת המחשב.

אין כזה דבר ניסיון תיאורטי, ניסיון זה בתכל'ס. (ממציא מילון אברהם אבן HWZ?)

פורסם

זו כל הנקודה שלי.

שאין כזה דבר ;)

פורסם

עומר לפחות אל תשקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים