עבור לתוכן

צריך המלצה למדפסת

Featured Replies

פורסם

התקציב הוא 500 עד 600 שקלים..

רצוי מדפסת שמשולבת עם סורק..כמו מכונת צילום..

מה ההמלצות שלכם?

פורסם

בתור בעל של HP משולבת אני ממליץ לא להתקרב לדבר הזה.

בחצי שנה הראשונה עובדת מעולה אבל אח"כ אפשר לזרוק לפח.

צריך לבדוק את מוצרי קנון.

פורסם

קצת סדר:

אין מה להתקרב למוצרים של HP כרגע מכמה סיבות - העיקרית בהן השירות בארץ. אני לא ארחיב כאן כי זה לא המקום לדברים האלה, אבל כדאי לציין שכרגע לא מומלץ לקחת HP גם אם יציעו את זה בחינם.

לקסמרק - השירות של גטר (יבואן) לא רע, אבל מה לעשות שהמוצרים לא משהו בכלל. אם לא מדובר בלייזר עדיף לשמור מרחק מלקסמרק כרגע.

לגביי CANON: השירות בארץ לא רע, והמוצרים דווקא טובים ברובם (ולא אני לא עובד בקרט).

אם מדובר במדפסת בלבד אני ממליץ בחום על ה-IP 3000 שלהם, גם בגלל ביצועים מעולים וגם בגלל עלויות דיו.

אם מדובר במדפסת משולבת סורק ומכונת צילום, לך על הMP110 שלהם - לא מתקרבת לביצועים של הIP 3000, אבל קיבלת סורק ומכונת צילום במחיר לא רע.

אם אין לך צורך בסריקה וצילום דרך קבע, אני ממליץ בחום לוותר על המשולבת ולקנות מדפסת לבד.

שבוע טוב.

פורסם

לאפסון אין שום דבר מעניין/אטרקטיבי?

פורסם

יש להם שנה אחריות כשבמקרים מסויימים הם גם מגיעים לבית הלקוח.

במכשירים משולבים יש להם את הCX3500 שהיא לא רעה - הבעיה היא שאין כ"כ דיו חליפי. במדפסות רגילות יש להם את ה-R200 והC86 שלא מתקרבות בשום פרמטר לIP 3000 של קנון.

אפסון היא בחירה לא רעה, אבל כרגע קנון בחירה מוצלחת יותר.

פורסם

אני בעל מדפסת של HP

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4649

יכול להגיד לך שהיא ממש טובה ויש לי אותה כשנה וחצי שנתיים ולא הייתה לי בעיה אחת והיא מדפסת מעולה לכל דבר !

פורסם

אני בעל  מדפסת של HP

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4649

יכול להגיד לך שהיא ממש טובה ויש לי אותה כשנה וחצי שנתיים ולא הייתה לי בעיה אחת והיא מדפסת מעולה לכל דבר !

היה לי את הדגם הזה רק בלי המסך LCD ה-2210, הוא כל כך לא אמין שתאמינו או לא לפני יומיים זרקנו אותו לפח.

החלפנו ל-5510 (לא הייתה לנו ברירה קנינו שני ראשי דיו ב-250 שח) ממוכר מחשבים שנותן לנו שירות בבית במקרה של בעיה, בינתיים נתקע לה דף בתחילת ההדפסה ולפעמים שאני שולח הדפסה זה יוצא רק אחרי שאני מאתחל את המחשב. וגם התוכנה שלה גרועה ולא נוחה כמו התוכנה של ה-2210.

פשוט מוצרים בעיתיים!!!

פורסם

לי יש את ה 2210 פשוט לא מצאתי לינק אליו אז שמתי את זה חח :smile1::screwy:

בכל מקרה אצלי היא אמינה מאוד ורק קורה לפעמים שהיא לוקח תאיזה 4 דפים במכה אחת אבל זה לא משפיע על ההדפסה

כנראה נפלתה על אחד דפוק!

פורסם

גם לי יש HP, קניתי אותה מלפני כמה שנים טובות (HP 920c) ועד היום לא הייתה איתה בעיה אחת, רק להחליף את הדיו ולעבוד. :)

הבעיה היחידה עם HP שיש לה בעיות עם הדפים, לפעמים היא לוקחת 2 דפים במקום דף אחד, וחצי מדפיסה על הדף הראשון וחצי על השני, אבל זה קורה רק כאשר לא שמים את הדפים מסודרים ושהם עקומים, אם אני שם אותם רגיל אז אין אם זה בעיה. חוץ מזה, תמיד אפשר לשים דף, דף. :smile1:

בכל מקרה, HP בעיניי זאת קניה משתלמת. :)

פורסם

אהלן, לי יש מדפסת של קנון דגם I350, וסורק LIDE 30 קצת יותר משנה ואני מאוד מרוצה משניהם... 0 תקלות (טפו טפו..) דיו לא יקר (למדפסת) בהשוואה לשאר החברות, איכות הדפסה וסריקה ברמה גבוה מאוד... ושלא לדבר על 3 שנות אחריות על שניהם. בקיצור מומלץ!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים