פורסם 2005 ביולי 2720 שנים לי יש את הסט אלחוטי Logitech Cordless PS2 Desktop EX100הבטריות מספיקות לי לשבוע עם משחקים (ממוצע של 2-3 שעות ביום).וחודש של שימוש מינימלי של 3 שעות באינטרנט ושימושים משרדיים, לרוב אני לא משחק (עד שיצא CIV4), כך שלסט שעלה 200 שקל בהחלט עונה על הצרכים שלי.
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים סתם שאלה, העכברים האלחוטיים האלה טובים למשחקים? יש עכברים יותר מוצלחים ויש פחות. העכבר שהיה לי(אבל יש אחד לאחים שלי גם, שלי הוחלף בMX510) היה מעולה! לא הרגשתי אפילו פעם אחת שהוא איטי יותר מהMX510 שיש לי עכשיו..והמהירות תגובה שלו הייתה סבירה ביחס לעכברים אחרים...
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים לי יש Wireless IntelliMouse Explorer 1.0הראשון שיצא.. די פרימיטיבי, כל שבועיים להחליף בטריות (אפילו קצת פחות).. וגם לא הכי משהו למשחקים, לפעמים הוא עושה קצת שטויות...
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים היה לי עכבר של criatvie משהו ב200 שקלאחרי שנה של עצבים של כול יום נגמרת הסוללה אחרי שימוש מסיבי של 12 שעות ביום (החלפות ביני ואח שלי)הכלב שלי החליט לגאול אותי מיסורי ואכל תעכבר יותר נכוןפרק לו תצורה והשאיר המון ריר ונתן לי תרוץ לקנותintelimosue explore 4 חוטי הבדל משמים וארץעד לא ממזן סיפק אותי מצוין אבל הרגשתי שהוא כבר לא כזה כמו בהתחלה לפני שנהאז יום קניתיmx510 עוד יותר סבבה עכבר מעולהקיצר תתרקחו מהבולשיט האלחוטי זה גהינום ומי שמוענין לקנות עכבר ב230 שקל ככה הוא יכול לביא mx510 ואפילו בחניות אחרות בפחותאחלה עכבר מרוצה עד השמים
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר ובכן ,כמו שהבטחתי ...Energizer Alkaline - 47 hoursGP 1600 - 26 hoursעודכן ב- 1.10.2005
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.