עבור לתוכן

אז כמה באמת מחזיקות הבטריות בעכבר האלחוטי שלכם ? עודכן ב- 1.10.2005

Featured Replies

פורסם

גם אחרי חיפוש די יסודי ברשת לא הצלחתי למצוא תשובה לגבי אורך החיים של הסוללות בעכבר microsoft bluetooth ולכן החלטתי לכתוב

תוכנית קטנה ב-vb שתמדוד את זמן השימוש המצטבר שאני עושה בעכבר.

שימוש מוגדר כתזוזה של העכבר (לצערי מסובך מאד ב-windows לבדוק שימוש של קליקים או גלילה בתוכנית שלא יזמה את הארוע ,בקיצור

זה דורש תכנות מאסיבי)

כרגע מדדתי שימוש של 14.5 שעות והתוכנה של העכבר מראה שהבטריות עדיין מלאות ,אני אמשיך לעדכן וככה נקבל תשובה פשוטה לשאלה פשוטה.

פורסם

אתה יודע שהעכבר מבזבז בטריות גם כשהוא לא זז

פורסם
  • מחבר

זה נכון שהעכבר צורך אנרגיה גם שאני לא מזיז אותו אבל אותי מעניין למדוד זמן שימוש נטו בלי להחשיב את הזמן שלוקח לו להיכנס ל-sleep mode

,המדידה הזו נותנת מדד מצויין שמהווה בסיס להשוואה לעכברים אחרים (שנמדדו באותה תוכנית כמובן) או לגבי סוגי בטריות שונות באותו עכבר.

פורסם

ה Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 שלי מבזבז בטריות גם כשהוא לא זז

והוא מבזבז זוג בטריות נטענות של Mitsubishi 1600mAh 1.2V בחודש-חודש וחצי בערך

פורסם
  • מחבר

ליאור אל תשכח שלבטריות מסוג NiMh יש קצב פריקה עצמית גבוהה מאד (אחד החסרונות בבטריות האלו) כך שגם אם תניח את הבטריות האלו

ללא שימוש בכלל ותחזור אחרי חודשיים תראה שהן נפרקו מעצמן.

סתם עוד נקודה למחשבה

פורסם

היה לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק שבהתחלה עבד ממש טוב והייתי צריך להחליף לו בטריות פעם בחודשיים.

אבל שהזמן עבר והבלאי גדל והעכבר בקושי הצליח להגיב (משהו שגורם להמון עצבים) הייתי צריך להחליף לו בטריות כל יומיים ואפילו כל יום (של אנרג'ייזר ודורסל)!!!

בקיצור, להתרחק.

757.jpg

היום יש לי את הדבר המעפן הזה שמושך שמאלה מתי שמתחשק לו.

BW35PU.jpg

אחרי החופש הגדול עם כל הכסף שאני חוסך אני יקנה בין השאר MX510.

פורסם

ליאור אל תשכח שלבטריות מסוג NiMh יש קצב פריקה עצמית גבוהה מאד (אחד החסרונות בבטריות האלו) כך שגם אם תניח את הבטריות האלו

ללא שימוש בכלל ותחזור אחרי חודשיים תראה שהן נפרקו מעצמן.

סתם עוד נקודה למחשבה

את זה לא ידעתי

פורסם

ליאור גם לי יש את העכבר הזה

ויש לו תכונה שהוא חוסך בבטריות ומעריך את החיים שלהם

אצלי בטריות איכותיות נטענות שורדות חודשיים בערך וכנ"ל גם במקלדת האלחוטית שלי של מיקרוסופט

BOSE:יש לי את העכבר המסריח הזה קניתי אותו ב 30 שקל סתם כדי שיהיה לי לגיבוי ומרוב שהוא היה מסריח זרקתי אותו חח :kopfpatsch:

פורסם

יש לי Wireless IntelliMouse Explorer 2.0

והוא מחזיק עם סוללות דורסל קרוב ל4 חודשים ואני עושה בו שימוש רב בכל יום

פורסם

לי יש mx700 והוא מחזיק יומים ללא הטענה (מטעין כל יום בערב)

פורסם

mx1000 מטעין אותו פעם בשבועיים ..

פורסם

same here

פורסם

mx1000 מטעין אותו פעם בשבועיים ..

same here

פורסם

יש לי את הדגם הרגיל לא ה-EXPLORER ואני שם סוללות של דורסל כל פעם ואורך החיים שלהן נע בין חצי שנה לחמישה חודשים.

פורסם

יש לי עכבר אלחוטי(לאחים שלי) וכבר איזה 4 חודשים שהוא עובד כמו סוס עם אותם בטריות.

ויש לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט כבר איזה שנה וחצי ולא תאמינו אבל אפילו פעם אחת לא החלפתי לה בטריות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים