עבור לתוכן

איך FX6021 Altec Lansing ? ועוד שאלה על הH320

Featured Replies

פורסם

ראיתי בZAP שהם עולים בסביבות ה2000 ש"ח

באתר הרשמי של ALTEC זה 299$

ובדיוטיפרי 200$?!!??!  הגיוני? ושווה ללכת על זה?

http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=FX6021

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1972&CategoryID=427&Page=1

ושאלה בקשר לH320...יש בו אפשרות לשעון מעורר עם שיר כלשהו?

תודה

עריכה: יש לי כרטיס קול SOUNDMAX שמובנה על לוח ROCKLAKE של INTEL אני יכול אולי להשקיע כמה מאות בשביל כרטיס קול נורמלי...

תודה

פורסם

ושאלה בקשר לH320...יש בו אפשרות לשעון מעורר עם שיר כלשהו?

לא

פורסם

מחיר של 2000 שקל לטעמי הם לא שווים בכלל. עם זאת, ב-200$ הם שווים בהחלט.

Anatoli.

פורסם

א. הם רמקולים מעולים... 2000 שקל זה המון אבל אם אתה לא צריך סראונד זה הסט בשבילך

ב. אם אתה קונה אותם, ממש לא צריך כרטיס קול אחר.. מה שיש לך על הלוח מספיק בהחלט

ג. 200 דולר בדיוטי פרי זה לפני מיסים.. וקשה לי להאמין שתצליח להבריח אותם לתוך הארץ ככה סתם.. תוסיף 17 אחוז מע"מ ו 75 אחוז מכס שיש על מערכות רמקולים ותגיע למחיר שבארץ

ד. קבל קישור : http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8094 יותר זול מהדיוטי פרי :)

פורסם

ב-2000 שקל אפשר לקנות מערכת סטריאו (מומלץ משומשת) ברמה טובה בהרבה יותר.

Anatoli.

פורסם

ב-2000 שקל אפשר לקנות מערכת סטריאו (מומלץ משומשת) ברמה טובה בהרבה יותר.

Anatoli.

ואת זה אתה אומר כי יש לך את הרמקולים האלה בבית ושמעת אותם מול מערכת זבל שעולה 2000 שקל, נכון ?

עזוב שטויות (מי שפתח את הת'ארד) , קרא עליהם ביקורות באינטרנט.. אתה תבין לבד מה המסקנה הברורה..

פורסם

א: שמעתי אותם והם נשמעו לי זוועה לעומת המחיר המוגזם שלהם (שבאותו המקום עמד על כ-1600 שקלים לסט חדש ולא סט משומש).

ב: ממתי מערכת ב-2000 שקל היא זבל?! רואים שמעבר לרמקולים מגעילים של פירלס וחבריהם לא שמעת שום דבר אמיתי. אני שמעתי המון מערכות שעולות פחות מ-2000 שקלים שנשמעו מעולה. לדוגמא, מגבר מרנטז סטריאו ישן וטוב מיד שנייה עם זוג רמקולים מהזמנים הטובים של JBL או מורל ישמעו טוב יותר מכל סט 2.1 עלוב למחשב.

ג: ממתי ביקורות אומרות משהו בסטריאו?! לכל אחד הטעם שלו. כמו כן, ממתי העובדה שיש ביקורת אומר שהיא לא משוחדת או שהיא בוצעה על ידי מישהו שמבין בתחום?! אני יכול להבטיח לך שכשתגיע (אם תגיע) למצב שההבנה שלך בתחום והניסיון שלך יהיו מעבר לכמה W יש למערכת ולנתונים מגעילים שלא אומרים הרבה אתה תסתכל אחורה על הדברים שלך ותתבייש להודות שאתה כתבת אותם.

אם אתה מעוניין להביא את המערכת הזאת של ה-2.1 (שבטח יש לך בבית או משהו) להשוואה, אין לי בעיה לסדר לך מערכת מתאימה. המערכת שלי שווה מעבר לכך, אבל ייתכן שאני אוכל להביא את המערכת של מכר שלי שעולה כ-1200 שקלים (רמקולים ישנים של ווסטרה, ומגבר של מרנטז מהדגמים הישנים והטובים שלהם בשנות ה-80) שתקרע לכל הסטים האילו של ה-2.1 את הצורה. כמו גם להרבה מערכות סטריאו טובות כביכול שעולות גם 3000 שקלים ויותר.

וד"א, למקרה שהתבלבת לא דיברתי על מערכת מיני אלא על מערכות סטריאו אמיתיות בחלקים. מערכות מיני הן ברירה קלה אבל לא איכותית מספיק במידה ואין צורך בכל הדברים שמסביב.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

א. הם רמקולים מעולים... 2000 שקל זה המון אבל אם אתה לא צריך סראונד זה הסט בשבילך

ב. אם אתה קונה אותם, ממש לא צריך כרטיס קול אחר..  מה שיש לך על הלוח מספיק בהחלט

ג. 200 דולר בדיוטי פרי זה לפני מיסים.. וקשה לי להאמין שתצליח להבריח אותם לתוך הארץ ככה סתם.. תוסיף 17 אחוז מע"מ ו 75 אחוז מכס שיש על מערכות רמקולים ותגיע למחיר שבארץ

ד. קבל קישור :  http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8094   יותר זול מהדיוטי פרי    :)

קודם כל בקשר לקישור שנתת - זה משומש ובלי אחריות

ובקשר לדיוטיפרי

זה 200$ - 906 ש"ח. ואין שום מע"מ ומסים ושטויות

בחיים לא עברת בדיוטיפרי? תרוצה להגיד לי שאם אני קונה ווידיאו טלויזיה או דיוידי לוקחים לי על זה מע"מ? ממש ממש לא. כנראה שלא יצא לך כלכך לעבור בדיוטיפרי..כי קניתי שם כבר וידיאו וטלויזיה ומערכת סטריאו וא תה פשוט משאיר את זה שם מקבל מן פתק כזה וכשאתה חוזר לארץ (במקרה שלי אחרי 8 ימים) אתה מראה להם תפתק ולוקח תמכשיר.

א: שמעתי אותם והם נשמעו לי זוועה לעומת המחיר המוגזם שלהם (שבאותו המקום עמד על כ-1600 שקלים לסט חדש ולא סט משומש).

ב: ממתי מערכת ב-2000 שקל היא זבל?! רואים שמעבר לרמקולים מגעילים של פירלס וחבריהם לא שמעת שום דבר אמיתי. אני שמעתי המון מערכות שעולות פחות מ-2000 שקלים שנשמעו מעולה. לדוגמא, מגבר מרנטז סטריאו ישן וטוב מיד שנייה עם זוג רמקולים מהזמנים הטובים של JBL או מורל ישמעו טוב יותר מכל סט 2.1 עלוב למחשב.

ג: ממתי ביקורות אומרות משהו בסטריאו?! לכל אחד הטעם שלו. כמו כן, ממתי העובדה שיש ביקורת אומר שהיא לא משוחדת או שהיא בוצעה על ידי מישהו שמבין בתחום?! אני יכול להבטיח לך שכשתגיע (אם תגיע) למצב שההבנה שלך בתחום והניסיון שלך יהיו מעבר לכמה W יש למערכת ולנתונים מגעילים שלא אומרים הרבה אתה תסתכל אחורה על הדברים שלך ותתבייש להודות שאתה כתבת אותם.

אם אתה מעוניין להביא את המערכת הזאת של ה-2.1 (שבטח יש לך בבית או משהו) להשוואה, אין לי בעיה לסדר לך מערכת מתאימה. המערכת שלי שווה מעבר לכך, אבל ייתכן שאני אוכל להביא את המערכת של מכר שלי שעולה כ-1200 שקלים (רמקולים ישנים של ווסטרה, ומגבר של מרנטז מהדגמים הישנים והטובים שלהם בשנות ה-80) שתקרע לכל הסטים האילו של ה-2.1 את הצורה. כמו גם להרבה מערכות סטריאו טובות כביכול שעולות גם 3000 שקלים ויותר.

וד"א, למקרה שהתבלבת לא דיברתי על מערכת מיני אלא על מערכות סטריאו אמיתיות בחלקים. מערכות מיני הן ברירה קלה אבל לא איכותית מספיק במידה ואין צורך בכל הדברים שמסביב.

Anatoli.

טוב כנראה שאתה צודק...אני מאמין שבאמת אפשר להרכיב מערכת הרבה יותר טובה אם קונים מגבר לחוד ורמקולים איכותיים לחוד..

העניין זה שיש לי כבר כזאת מיני מערכת סטריאו בחדר עם דיסקים וטייפ...AIWA NSX-S555

ויש לי עוד 2 רמקולים נפרדים גם של מערכת ישנה של AIWA..קימבנתי סטריאו של 4 רמקולים איכשהו עם החוטים..

בכל מקרה אם יכולה לצאת לי מערכת איכותית יותר מה FX6021 האלה..(לא צריך מערכת בחלקים, רק מגבר\רסיבר ורמקולים) עד 250$ מקסימום אני אפילו מעדיף שלא יעבור את ה200$ זה יהיה טוב..

יש לך המלצות? וזה למוזיקה בעיקר. טיפה לסרטים

תודה

פורסם

ב-200$ זה בהחלט בעיה. אני דיברתי על תקציב גבוה יותר, כשההגדרה היא עד 2000 שקלים. (למרות שכיוונתי יותר לאיזור ה-1500)

תעבור על www.avmarket.co.il, יש שם כמה רמקולים לא יקרים שאולי תאהב. שווה לגשת ולבדוק.

אתה צריך גם ליצור קשר עם רדיו הכוכב ברחוב המלך ג'ורג' בתל-אביב, ועם פיוז סטריאו בגבעתיים.

אם אתה רוצה את הפרטים, פנה אליי בפרטי אני מאמין שהם כתובים אצלי איפשהו.

Anatoli.

פורסם

יש שם כמה רמקולים שיכולים לעניין. אני לא יכול להמליץ לך באובייקטיביות כי גם אני במקרה מפרסם שם משהו. אבל כרגיל העצה הטובה ביותר היא לעבור ולשמוע.

מגבר אפשר למצוא במחיר של מאות בודדות של שקלים. אבל צריך קצת סבלנות כי לא בטוח שעל הפעם הראשונה שתחפש יהיה משהו שיתאים לך בול.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים