עבור לתוכן

עזרה בתקנת וינדוז על כונן חיצוני

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה רצינית!

אתמול קרס לי ההארדיסק (SATA 120GB) במחשב ואני חייב לשחזר את הנתונים שעליו.

בנוסף להארדיסק הזה יש לי רק עוד הארדיסק USB חיצוני, וחשבתי לעצמי שאני אתקין את הוינדוז על ההארדיסק החיצוני ואז על ההארדיסק החיצוני הזה אני אתקין תוכנה לשיחזור נתונים ואני אשחזר את החומר הרגיש שאני חייב לשחזר מההארדיסק SATA שקרס לי אתמול.

אבל כשהתחלתי להתקין את הוינדוז אז הוא זיהה את הההארדיסק החיצוני USB אבל הוא אמר לי שהוא לא מוכן להתקין עליו את הוינדוז.

האם זה אפשרי להתקין וינדוז XP על כונן USB חיצוני??

האם יש דרך פשוטה ונוחה יותר לשחזר את הההארדיסק SATA שקרס??

אני מודה מראש לכל מי שינסה ויעזור לי כי אני ממש אובד עיצות וממש נכנס פה לדיכאון אם ילך לי כל הפרוייקטים שהיו לי על ההארדיסק שקרס :(

פורסם

כל עוד יש אופציה בביוס לאתחל מהתקן חיצוני כמו USB אז כן. לדעתי יותר פשוט לקחת את הכונן לחבר עם צורב ולהתחיל לגבות.......

פורסם
  • מחבר
כל עוד יש אופציה בביוס לאתחל מהתקן חיצוני כמו USB אז כן

מה זאת אומרת?!

איך אני יודע אם יש לי אופציה כזאת?

לדעתי יותר פשוט לקחת את הכונן לחבר עם צורב ולהתחיל לגבות

איך לגבות עם ההארדיסק קרס.... המחשב לא מזהה אותו וצריך לשחזר את הנתונים עליו.

לפעם הבא אני כבר יודע שצריך לגבות באופן קבוע נתונים רגישים, אבל עכשיו זה כבר לא יעזור לי :kopfpatsch:

פורסם

תכנס לביוס, יש לך שמה כל מיני קטגוריות אנל יודע איזה ביוס יש לך אז בכל מקרה תחפש boot priority אם יש בתוך זה usb אז אין בעיה....

ומה הכוונה לא נותן לך להתקין עליו windows? עשית בוט מהדיסק, עולה המסך כחול של ההתקנה של הwin ומה הוא אומר לך?

מאיזה מחשב אתה כותב לנו? אתה יכול לחבר את הHD sata שלך למחש הזה....

פורסם
  • מחבר

יש לי שני מחשבים בבית.

מחשב אחד ישן שמחובר לאינטרנט שממנו אני כותב עכשיו, ומחשב חדש שקניתי שעליו מחובר ההארדיסק SATA.

אי אפשר לחבר את הההארדיסק SATA למחשב הישן.

חיברתי את ההארדיסק USB למחשב החדש כדי לנסות להתקין עליו וינדוז.

ההתקנה מתחילה רגיל ועולה המסך הכחול של ההתקנה ובשלב שאני צריך לבחור על איזה partition להתקין את הוינדוז אני בוחר את ההארדיסק USB

ואז ההתקנה לא ממשיכה ואני מקבל הודעה שבה נאמר שלא ניתן להמשיך את ההתקנה על ההארדיסק הזה.

כמובן שאני יכול לנסות להתקין את הוינדוז על ההארדיסק SATA אבל אז אני לא אוכל לשחזר את כל הקבצים שיש עליו...

פורסם

אני לא בטוח מה הבעיה... אבל תנסה לחבר את הHD USB לישן ולהתקין שם את הWIN, גם דרך הBIOS וגם דרך הWINDOWS שמותקן שם...

פורסם

אי אפשר להתקין ווינדוס על כונן USB.

פורסם

טוב לא ידעתי...

אז תקח תהארדיסק מהמחשב הישן. תחבר אותו לחדש. תעשה ממנו בוט.

יש לך חיבור ATA בחדש....

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי בBIOS את האפשרות להפוך את ההארדיסק USB לBOOTABLE

איך אני מעדכן את הביוס שלי שכן יתמוך בזה? אם זה אפשרי בכלל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים