פורסם 2005 ביולי 2420 שנים כולנו היינו עדים למסע השכנוע של "אוהבי ארץ ישראל" (באו בשמם העממי - מתנחלים) שהסביר מה היא המשמעות של אהבת ארץ ישראל. כולנו היינו עדים לרבבות אנשים שבאו לכפר מיימון להביע את תמיכתם ואהבתם לארץ ישראל. הכל טוב ויפה רק חבל שכמות הלכלוך, ההרס והזבל שהם השאירו מעיד בדיוק ההפך. הם עוכרי ארץ ישראל ולא אוהביה. וגם אם הם so called אוהבי ארץ ישראל - אין ספק שזה בעירבון מוגבל."לאורך היום אתמול עסקו מתנדבים של מועצת יש"ע ו"מטה המאבק נגד הגירוש" באיסוף כמויות האשפה הגדולות שהשאירו אחריהם עשרות האלפים בכפר מימון. אנשי מועצת יש"ע הבטיחו להביא שתילים חדשים במקום אלו שניזוקו. המכולת בכפר חידשה את המלאי, לאחר שכמעט כל תכולתה התרוקנה" (לינק)לך תפיץ את השנאה שלך במקום אחר.
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים "לאורך היום אתמול עסקו מתנדבים של מועצת יש"ע ו"מטה המאבק נגד הגירוש" באיסוף כמויות האשפה הגדולות שהשאירו אחריהם עשרות האלפים בכפר מימון. אנשי מועצת יש"ע הבטיחו להביא שתילים חדשים במקום אלו שניזוקו. המכולת בכפר חידשה את המלאי, לאחר שכמעט כל תכולתה התרוקנה" (לינק)לך תפיץ את השנאה שלך במקום אחר.אני הייתי מאותם האנשים שעזרו בפינוי הזבל של הצבא והמשטרה הזבל בתוך כפר מימון עצמו כל הזמן פונה ע"י מכוניות שעברו וחילקו שקיות וכולם פינו את הזבל.ההשמצות של פותח התראד חסרות שחר והזבל היחיד שאני רואה פה זה התראד הזה.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים חחחחחח מה לא ידעה היה שם הרבה זבל שבא ! חלק מהזבל בא במכוניות וחלק באוטובוסים אפילו חלק בא ברגל ואחר כך נשאר הרבה אנשים לפנות אחראי שהזבל עזב
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים היום ראיתי בחדשות את ההתנהגות של "היהודים" האלו, מתנפלים על הרב הצבאי הראשי ועל אלוף פיקוד הדרום בקריאות בוגד ורוצח.חבל שאין אפשרות פשוט להתנתק מהם.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים באמת מפליא הרי הם באו לשאול אותם להיכן הם רוצים לטלטל את גופות יקיריהם שנרצחו. כל זאת כמובן למען שלום העולם, שטחים תמורת קסאמים, סיום הכיבוש והשליטה על עם אחר, וסיום עסקת הטיעון. איזה חוסר כבוד מצדם של היהודים האלו. איך לעזאזל הם לא קיבלו אותם עם פרחים?
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מה עדיף, "לטלטל" את הגופות לשטחי ארץ ישראל או להשאיר אותם שם?וכן, הם צריכים לקבל אותם בפרחים, האנשים האלו מקדישים את החיים שלהם להגנה על "היהודים" האלו
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מה הקשר, אמרתי שצריך להשאיר את הגופות אם יהיה פינוי? בכלל, אתה נשמע לי מגלגל עיניים כמו פותח הת'רד. אפשר לחשוב שבני אדם לא משאירים זבל ובני אדם לא מקללים בשעת כעסם. אתה מצפה מאחרים להתנהגות שאתה בחיים לא היית מבצע. צביעות זו מילה קטנה לתאר את מה שאתה כותב. והאנשים האלה, מלח הארץ אנשים עובדים ומשרתים רובם ביחידות קרביות, לא צריכים להוכיח בפניך את יהדותם ואינם צריכים להודות לאף אחד על אלפי הפצמרים שהם חטפו במשך השנים האחרונות בגלל אזלת היד של הממשלה.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אני מבין שאין תופסים אדם בשעת צערו, אבל זה לא תירוץ להתנהגות כזאת.ולא, האנשים האלו הם לא "מלח הארץ" בעיני, והם צריכים להודות לחיילים ששומרים עליהם יום ולילה.הכי הצחיקו אותי כמה פרחחים שרצו אחרי הרב הצבאי הראשי וצעקו לו "אתה לא יהודי"
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים כן, הם חטפו את כל הפצמ"רים בגלל הממשלה הדפוקה שלנו...חס וחלילה הם לא חטפו אותם בגלל שהם גרים באמצע של אוכלוסייה ערבית עויינתאו בגלל שהם מתגרים בערבים, בין אם בזריקה אבנים ובין אם בדברים יותר חמוריםלא זה בכלל לא זה...ואני לא חושב שמישהו פקפק בזה שהם יהודים, אלא זאת הייתה הערה צינית משהועל התנהגותם, אז תנסה לקרוא שוב ולהביןוJC, אל תניח שכולנו מתנהגים ככהאתה אולי מתנהג ככה, אבל אני אישית לא זורק זבל על הרצפהנדיר שאני מקלל אנשים (ברצינות ובכוונה לפגוע, להריץ קטעים עם חברים זה שונה כמובן)אומנם אני לא יכול לדבר עבור שאר המגיבים בת'רד הזה, אלא רק בשם עצמיואגב, אני נגד תוכנית ההתנתקותאני חושב שצריך להוציא את הצבא מרצועת עזה, לאן שזה לא יהיה שמתכננים להוציא את צה"ללאחר הפינוי, ולהפסיק לאבטח ישוביםמי שהמתנחלים שירצה להישאר שם, שיישאראני יכול להגיד באמת ובתמים שלא יהיה אכפת לי מה יקרה להם, לא משנה עד כמה אכזריונורא זה יהיה, כי מה לעשות, בדיוק כמו כל האלה שמתו בפיגועים שם, או מפצמ"רים וכאלהואתה יודע למה? כי הם הביאו את זה על עצמםכמו שמי שנוהג שיכור לגמרי ומתנגש בעץ ומת, לא אכפת לי ממנו, כי הגיע לולעומת זאת, אם הוא התנגש במכונית אחרת והרג מישהו, אז אני אפילו אכעס עליוכי תוך כדי שהוא סיכן את עצמו, הוא סיכן אחריםבדיוק כמו המתנחלים חברינו, לא אכפת לי שהם מסכנים את עצמםאכפת לי שהם מסכנים חיילים מצה"ל, שנמצאים שם בשביל לשמור עליהם, ותוך כדי ממטיריםעליהם קללות נוראיות (למשל, קוראים להם נאצים ומשווים אותם לחיילי SS)ולכן, לא רק שאני לא אבכה אם יקרה משהו לכל המתנחלים האלה (כמעט כתבתי מתנחבלים,אבל חשבתי שזה לא יהיה יפה...)אני אפילו עלול לשמוח ולהרים כוסית, לזכרם כמובן
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אני מבין שאין תופסים אדם בשעת צערו, אבל זה לא תירוץ להתנהגות כזאת. ולא, האנשים האלו הם לא "מלח הארץ" בעיני, והם צריכים להודות לחיילים ששומרים עליהם יום ולילה. הכי הצחיקו אותי כמה פרחחים שרצו אחרי הרב הצבאי הראשי וצעקו לו "אתה לא יהודי" אם כך, אין ביננו מחלוקת בעניין. אני לא מצדיק שום קריאות גנאי לאף אדם גם בסיטואציות כאלה קשות. בכלל, הסברת את הכל בהזכירך את העובדה שמדובר בפרחחים. היית צריך להגדיר זאת כך קודם ולא לרשום יהודים עם מרכאות כפולות שזה דבר די מכליל ופוגע. כן, הם חטפו את כל הפצמ"רים בגלל הממשלה הדפוקה שלנו... חס וחלילה הם לא חטפו אותם בגלל שהם גרים באמצע של אוכלוסייה ערבית עויינת או בגלל שהם מתגרים בערבים, בין אם בזריקה אבנים ובין אם בדברים יותר חמורים לא זה בכלל לא זה... על שדרות שמעת? לכל שאר דברי הבלע שלך אני אפילו לא אתייחס. אני מצפה מ-RK מנהל הפורום לתת לך איזושהי הערה כאן על הדברים המכוערים שכתבת ב"ת'רד החתולים" ועכשיו גם כאן. אתה לא חייב להסכים עם דעתם ומותר לך אפילו לשנוא את הדרך בה הם הולכים, אבל לכתוב דברים מזעזעים כאלה אסור לך בשום פנים ואופן.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים לא דיברתי על שדרות, אלא על ההתנחלויות ברצועת עזהואני לא רואה מה הבעיה עם מה שכתבתי.מה, שלא אכפת לי מה שיקרה להם? שאם הם ימותו לא יהיה לי אכפת?אתה מעדיף שאני אשקר ואדבר במילים יפות ומעודנות?אם כן אני פשוט לא אשתתף בדיון, כי או שאני אומר מה שאני חושב,או שאני לא אומר כלוםכן, זה פשוט נורא לכתוב דברים כאלה...כמעט נורא כמו להשוות חיילים לנאצים, לחיילי SS או שוטרים לאייכמן (ראה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3117927,00.html [לא מצאתי את המקור, אלא רק תגובה על מה שהוא אמר])עוד רגע אני עוד אשים טלאי כחול על דש הבגד שלי, או אולי אני אכתוב מספר על הזרוע שלי בתור מחאהאהה שיט, שכחתי, מישהו כבר חשב על זה לפני...ובנוגע לת'רד על החתולים, הדבר היחידי שכתבתי שם שהוא אולי "מכוער" זה זה:"אני באמת ובתמים מודה שלא אכפת לי מהמתנחלים, ולא אכפת לי מה יהיה גורלם, לא משנה עד כמה מר ונורא הוא יהיה"ואם זה נחשב לדבר מכוער מבחינתך, אז אני לא יודע מה הבעיה שלך, חוץ מזה שיש בך עדיין תמימות של ילד בן 3אני חייב לכתוב שאני אוהב את כל העולם וללכת לחלק להם פרחים?כתבתי שלא אכפת לי מהם, ולא אכפת לי מה יקרה להםמה בדיוק כ"כ נורא בזה? לא אמרתי שאני רוצה שהם ימותו, ולא אמרתי שאני אהרוג אותם או משהוסה"כ כתבתי שלא יהיה אכפת לי, ולא יהיה בי צער אם זה יקרהתגיד, אכפת לך ממיליוני הילדים באפריקה שגוססים ומתים ממחלות, רעב ורצח?עכשיו אתה תענה שכן, אבל מצד שני, אתה בוכה עליהם? אתה מנסה לעזור להם?אני משער שלא... נכון, היית מעדיף שהם לא ימותו, אבל לנקוף אצבע בנושא? לא...אז מה ההבדל? אז אמרתי את מה שהרבה אנשים חושבים ואף אחד לא אמריש לך בעיה עם אנשים שמביעים את הדעה שלהם? אתה מוזמן ללכת לאיראן, שם אין דעות לאף אחד, לפחות לא להרבה זמן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.