פורסם 2005 ביולי 2120 שנים המעבדים הם AMD 3700+ San Diegoו-Intel Pentium M Dothan 750חשבתי יותר על לקחת את הדותן בגלל שאני עושה OC אבל חשוב לי גם ביצועים במשחקים ואני לא יודע מה ההבדל ביניהם...רציתי לדעת מה אתם אומריםאהמ...אם תציעו לי מעבד כלשהו אשמח לדעת גם איזה לוח תציעו לי איתו מתאם לדותן זה לא ביג דיל אגב...לא מצאתי שום אינפורמציה בין שניהם בשום אתר...
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים כבר ראו פה אחד בפורום שנפל עם מעבד דותן באובר קלוק . תראה בתכלס הם מעבדים תותחים אבל אני הייתי הולך על בטוח עם הסאן דייגו .אלא עם בא לך לקחת את הסיכון בדותן
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים שים לב שהדותנים עובדים עם מתאם על לוחות Asus מסדרת P4P / P4C וגם P4Gהיחיד מביניהם שמציע תמיכה ב PCI-Express הוא ה Asus P4GD1ואיתו דווקא לא מגיעים רחוק משום מהאם יש לך כרטיס מסך AGP חזק אז אתה יכול ללכת על P4P8000 כלשהו עם מתאם ודותןאם אתה קונה מחשב חדש עדיף לך ללכת על תמיכה ב PCI-Express, בתוספת אוברקלוק זה אומר כיוון Venice או San Diegoבכל מקרה בהפרש בין 3700SD לבין 3000/3200Venice אתה יכול לשדרג לפחות ברמה אחת את הכרטיס מסך שלךזה ייתן לך ביצועים הרבה יותר גבוהים מאשר מעבד במשחקים
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר חח ליאור אתה כנראה לא מעודכן לגביילא משנה אז אני ייספר לך עכשיו לא מזמן פתחתי ת'ארד על המפרט שאני מתכוון לקנות מחו"ל..בקיצר אני מתכוון לקנות 7800GTX בלי שום הפרשים וזה...תודה על התשובות אחים שלי!!אגב...חשבתי גם לכיוון ה3800 VENICE מה אתם אומרים להישאר עם הSD או ללכת על הווניס לדעתי הSD יותר טוב במקצת תקנו אותי אם אני טועה
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים חח ליאור אתה כנראה לא מעודכן לגביילא משנה אז אני ייספר לך עכשיו לא מזמן פתחתי ת'ארד על המפרט שאני מתכוון לקנות מחו"ל..בקיצר אני מתכוון לקנות 7800GTX בלי שום הפרשים וזה...תודה על התשובות אחים שלי!!אגב...חשבתי גם לכיוון ה3800 VENICE מה אתם אומרים להישאר עם הSD או ללכת על הווניס לדעתי הSD יותר טוב במקצת תקנו אותי אם אני טועה 3800 לא שווה.אם כבר אז הסאן דייגו...
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים חח ליאור אתה כנראה לא מעודכן לגביילא משנה אז אני ייספר לך עכשיו לא מזמן פתחתי ת'ארד על המפרט שאני מתכוון לקנות מחו"ל..בקיצר אני מתכוון לקנות 7800GTX בלי שום הפרשים וזה...תודה על התשובות אחים שלי!!אגב...חשבתי גם לכיוון ה3800 VENICE מה אתם אומרים להישאר עם הSD או ללכת על הווניס לדעתי הSD יותר טוב במקצת תקנו אותי אם אני טועה זה בגלל שהייתי שבוע באילתאם אתה מתכנן לקנות 7800GTX תכין לעצמך מסך רציני (עדיפות לאיזה LCD 40 Inch) וה 3700SD יידע לנצל אותו בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.