עבור לתוכן

שאלה, רציתי לדעת מה הקשר בין A-DATA לVT ?

Featured Replies

פורסם

השאלה בנושא!

פורסם

אין קשר

פורסם

::)

חברות שונות לגמריי והזכרונות הValue האחרונים שיש בחנויות מהחברות הנ"ל לא מוצלחים כמו הקודמים (אפילו ניתן לאמר דיי גרועים)

פורסם
  • מחבר

אז כל חברה היא חברה עצמאית בפני עצמה שמייצרת זיכרונות, כי אמרו לי שהזיכרונות של A-DATA, הצ'יפים שלהם הם של VT, זה נכון?

אז איזה זיכרונות עדיף של A-DATA או VT?

ועוד שאלה בקשר למעבד AMD ATHLON 64 3000, רשום לי במחשב +AMD ATHLON 64 3000 ומתחת רשום לי 1.8GHZ , אז מה ה-3000 אומר , שזה 3000MHZ או משהו אחר?

פורסם

amd 3000+ אומר שהוא משתווה בביצועים לאינטל 3000 מגהרץ, אבל התדר שלו נמוך יותר (במקרה שלך 1800).

למה זה ככה? תעשה חיפוש :)

בקשר לזכרונות adata בדרך כלל עדיפים על vdata ו- vt.

אבל, זה תלוי על איזה סטיק נפלת, כמו ש SubX אמר, יש adata מוצלחים יותר ופחות.

פורסם
  • מחבר

רגע אז הוא לא אמור להשתוות ל1.8GHZ של אינטל ,כי הAMD הוא גם 1.8GHZ לא, עשיתי חיפוש ולא בידיוק מצאתי הסבר לזה מישהו מוכן להסביר לי אולי?

פורסם

לא , בגלל זה AMD נתנה למעבד דירוג - אי אפשר להשוות תדר של מעבד של חברה X באופן שקול לחברה Y .

לפרטים נוספים תעשה חיפוש.

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום(רק דברים שלא מועילים לי), מישהו מוכן בבקשה לתת לי הסבר על זה, ויש לי עוד שאלה שקשורה לזכרונות , איך אני יכול לדעת אם הזכרונות שלי הם CL3 או CL2.5?

פורסם

עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום(רק דברים שלא מועילים לי), מישהו מוכן בבקשה לתת לי הסבר על זה, ויש לי עוד שאלה שקשורה לזכרונות , איך אני יכול לדעת אם הזכרונות שלי הם CL3 או CL2.5?

אפשר לבדוק בביוס או בתוכנה כמו CPU-Z

פורסם

פנה חצי שעה מיומך וקרא את הת'ראד הזה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=130016.0

זה יתן לך הסבר מדוייק (פחות או יותר) מה הסיפור הגדול במעבדים - וזה לא ה-Mhz.

ד"א, וותר על העמודים האחרונים בת'ראד.

פורסם

המעבד שלך רץ לאט בדרך קצרה

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה CPU-Z ?

פורסם

בקשר לזכרונות adata בדרך כלל עדיפים על vdata ו- vt.

אז למה הVT יקרים יותר ? (15-20 שקל)....

פורסם

אז למה הVT יקרים יותר ? (15-20 שקל)....

ניראה שהוא פשוט התבלבל כבר היו דיונים בנושא בנוגע ל VT לא קיים שום חומר ברשת ובנוגע ל V-data הם נחשבים יותר מ ה A-data

עריכה:לאוו דווקא מה שיקר יותר טוב

פורסם
  • מחבר

בתוכנה CPU-Z אפשר לראות את שם החברה של הזכרונות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים