פורסם 2005 ביולי 2120 שנים בס"דמה קורה?יש לי שתי תוכנות שאין לי מוסג למה הם משתמשותוההם אני צריך שעם יעלו לי עם המחשב via raid toolwinirxhrlper-זה תוקע לי מדי פעם את המחשבהאם התוכנות האלה חשובות?ואני צריך שיעלו לי כל פעם בתחילת המחשב או שאני יכול להוריד אותםומה כל אחת מהתוכנה עושהתודה רבה לעוזרים
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים לגבי הראשונה זה תוכנה של VIA למערך RAID בקיצור אם אין לך לפחות שתי HD (הארד דיסק) בSATA אתה לא צריך את זה או שתמחק אותה או שתבטל אותה באתחול של המחשב השניה לא יודע אתה בטוח שרשמת אותה טוב?? יכול להיות וירוס או תולעת וכו תבדוק את זה
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים תריץ בדיקה של אנטי-וירוס ב safe mode ותראה עם זה מוצע משהו, אם לא אז אני ימליץ לך על תוכנות אחרות
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר בס"דתודה רבה לשניכם ואחי תגיד שניה למה התוכנה משמשמת? יענו מה היא עושה? ואחי ישלי הרדיסק אחד אבל חילקתי אותו לשנים אז אני לא צריך את התוכנה נכון אחי?ובקשר לתוכנה השניה גילתי למה היא קשורה היא קשורה לMedia Center Deluxe IIשל msi.אז אני יכול להוריד אותו או שאני צריך להשאיר?ותודה רבה לשניכם
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אם אני לא טועה היא נותנת לך לבחור מערך RAID (אם אתה לא יודע מה זה תעשה חיפוש) ואתה לא צריך אם ההארד דיסק שלך מחולק רק במקרה שאתה משתמש בשתי HD ומעלה בSATA אתה צריך אותהולגבי השאלה השניה על המדיה סנטר תשמע אם זה דרייברים אז אל תוריד את זה אם זה סתם תוכנת עזר או משהו תוריד אותהרק התוכנות הספציפיות האלה תוקעות לך תמחשב??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.