פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אני לא חייזר אני סתם חתיך. סמל מין ביטר! ההברקות שלו הן בלי שום כל ספק, לא מן העולם הזה. "נשים הן כמו מוסך" , "אצלינו, אפילו לכבוד יש כבוד" ועוד...
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אני לא קראתי את התגובות ולא קראתי כלום, אבל דאם איט, יש חייזרים !!! אולי לעולם לא נראה הוכחות לקיומם, אבל היקום ענקי, הסיכוי שיש עוד בע"ח כמונו הוא 100 אחוז.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים דבר ראשון למה לקרוא להם חייזריםזה כמעט בטוח שיש עוד איזשהו יצורים או בני משהו כמונו אינטליגנטים איפשהו ביקום זה אחד דבר שני אני בטוח שאני מכיר מישהו שחייזרים חטפו אותו בלילה ותקעו לו איזה גשוש בתחת ועכשיו הוא העבד שלהם :-) קוראים לו רפאל ביט
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים דבר ראשון למה לקרוא להם חייזריםזה כמעט בטוח שיש עוד איזשהו יצורים או בני משהו כמונו אינטליגנטים איפשהו ביקום זה אחד דבר שני אני בטוח שאני מכיר מישהו שחייזרים חטפו אותו בלילה ותקעו לו איזה גשוש בתחת ועכשיו הוא העבד שלהם :-) קוראים לו רפאל ביט אה אתה סופסוף מסכים לסיפור עם הגשוש? אתה הרי אמרת שהוא חייזר בעצמו.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים תראה ערוץ נשיונל גאוגרפיק, בשעה 11 בלילה, ואז תדבר.אתה רואה שם חייזרים?כולה כמה סיפורים על ביגפוט.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מספרים דברים על חייזרים, ואומרים כל מיני תאוריות שבשנה 1943 סתם אני אומר חטפו אישה ולא יודעים מה איתה.אבל בקשר לתוכנית ''תיקים באפלה'', אני ממש רוצה לדעת העם זה אמיתי או סתם בובות ותחפושות.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים בן כמה אתה?!?נראה לך שזה אמיתי?!את חצי הקונספירציות האנרכיסטיות משהו שמאלדר מציג שם כל בר דעת יכול לסתור בקלות,החצי השני של הקונספירציות האנרכיסטיות שגויות מיסודם, ואין להתייחס אליהם ברצינות יתרה.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים שמתי לב, גם מעניין איך תמיד הם מצלמים הכול שהכול קורא.פשוט שטות של תוכנית, אני כבר מעדיף לראות את סוכן סמוי, זה הפרק עם טמבל.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אני מאמין שיש חיזרים מהסיבה היחדיה שלמה מה? אנחנו כל כך מיוחדים?ביקום עצום יש רק אותנו?לאיש עוד חיזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.