עבור לתוכן

חייזרים יתכן?

Featured Replies

פורסם

אתה מאמינים בחייזרים?

כאשר שאני רואה את התוכנית תיקים באפלה יש לי מחשבה שהכול בולשיט, וגם ככה לא נראה כל העניין של החייזרים, רק איזה טריק לעבוד על אנשים כמונו.

לדוגמא: מכירים את שדות החקלאות שבתמיד מראים לנו שיש שם מין עיגולים ענקים על השדה, זה כל העסק: יש בארה'ב קט של אנשים שחושבים שחייזים קימים ולכן הם מתגנבים לשדות, הם באים עם שרטוט של הציור, וגם יש להם ציוד מיוחד לזה, וככה כל לילה הם עושים את זה, במאי הסרטים הלתהבו מהקטע ועשו מזה יענו חייזרים באמת עושים את זה, והאנשים העלה שמאמינים בחייזרים רק מקבלים כסף, מכך שהם עושים אותנו טיפשים, ומעדיפים להשאיר את הסוד הזה בשקט.

ותכתבו מה אתם חושבים על חייזרים.

• תגובות 137
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון חמוד, נכון.

עכשיו תיקח את הכדורים שהרופא הביא לך.

פורסם

תראה ערוץ נשיונל גאוגרפיק, בשעה 11 בלילה, ואז תדבר.

פורסם

אין שום קשר לכלכ הסרטים שעשו לאמונה שקיימים חייזרים.

אין לדעת אם הם הגיעו אלינו או לא..

אבל סיכוי קלוש מאוד שמתוך מיליארד מיליארדי מיליארדי כוכבים אין כוכב נוסף שעליו התפתחו חיים.

מי אמר שחיים חייבים להתפתח על בסיס חמצן ומים למשל??

אולי חייזרים שותים לבה או  נפט? חחח ונושמים חנקן או משהו כזה.?

יש גם עוד חומרים שאין על כדור הארץ אלא רק בכוכבים אחרים.... אולי יש חומר שאותו הם נושמים/שותים?

אולי במקום אוכל הם מזריקים איזה חומר?

אי אפשר אף פעם לדעת,אבל מה שבטוח לפי דעתי יש משהו שם למעלה

פורסם

כן, הבעיה שזה משאיר אותנו בסימן שאלה, כל מקרא עם משהו באמת אמיתי בתוכנית תיקים באפלה, אז אני חייזר בעצמי. :P

פורסם

סדרה מעולה זה נכון, אבל לא נראה לי שכול הסיפורים שם באמת אמיתים.

פורסם

אף אחד לא אמר שבתיקים באפלה הדברים אמיתיים...

זה ברור שהם ממציאים הכל שם, מה נראה לך שזה שזה מבוסס על מקרים אמיתיים?

פורסם

נכון חמוד, נכון.

עכשיו תיקח את הכדורים שהרופא הביא לך.

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

ממש מצחיק

פורסם
:screwy::lol:
פורסם

סתם חרטה כל הסיפורים האלה

פורסם

אני אישית חושב שחייזרים קיימים שהרי מה הסיכוי שמכל הכוכבים ביקום (וזה הרבה הרבה מאוד)

רק על אחד התפתחו חיים? וכמו שאמרו, לא כל החיים חייבים להיות מבוססי פחמן ולהתקיים על מים

יכולים להיות חיים שהבסיס שלהם זה ברזל והם מתקיימים על נחושת, למשל

לעומת זאת, אני לא מאמין שיש חייזרים על כדוה"א, או שהם הגיעו לכאן ואני חושב שכל המעגלי

תבואה זה סתם חבורה של משועממים שרוצים לעשות קצת כיף, או לפתוח את העיתון יום אחרי בבוקר

ולראות "חייזרים עשו מעגל תבואה בXXX" ולצחוק עם חברים שלהם

וגם כל שאר התצפיות זה חרטא ממש לדעתי, ובעיקר האלה שאומרים שחטפו אותם שהם סתם דפוקים

פורסם

לדעתי תיקים באפילה זאת סתם תכנית בכלל לא קשורה לחייזרים אלא סתם הגזמה

:P

בקשר למעגלי התבואה, אז יש בבריטניה גם אנשים שפשוט באים בלילות ויוצרים אותם, וזה ממש לא בעיה.

בנוסף יש המון תכניות ב discovery science שמביאות כביכול עדויות של אנשים על חטיפות או צלחות מעופפות.

ואני חושב שזה באמת בלתי אפשרי שרק על כדור הארץ ישנם חיים, לדתעי ישנן לפחות עוד כמה צורות חיים ביקום שלא מתבססות על משאבים שקיימים על כדוה"א..

פורסם

תפסיקו להפחיד אותי כבר!

כל פעם שמזכירים את המילה חייזרים אני חוטפת צמרמורת!

פעם כבר ניסו לחטוף את השכנה שלי....היא סיפרה לי (ולעיתונות) הכל!

אני מפחדת מהיצורים הירוקים חסרי השיער האלה!

דיי כבר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים