עבור לתוכן

התלבטות בין עכברים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מתעסק הרבה מאד בפוטושופ ומתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב עכשיו יש לי התלבטות...

אני מתכוון לקנות גם עכבר והבנתי ששלושת העכברים הכי נוחים מדויקים לגראפיקה הם: לוג'יטק MX1000, MX518 וRazer Diamondback.

בגלל שהMX1000 מחוץ לתקציב שלי נשארו לי הדימונדבק והMX518 על מה אתם ממליצים?

פורסם

שלום

אני מתעסק הרבה מאד בפוטושופ ומתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב עכשיו יש לי התלבטות...

אני מתכוון לקנות גם עכבר והבנתי ששלושת העכברים הכי נוחים מדויקים לגראפיקה הם: לוג'יטק MX1000, MX518 וRazer Diamondback.

בגלל שהMX1000 מחוץ לתקציב שלי נשארו לי הדימונדבק והMX518 על מה אתם ממליצים?

חחחח קח ניחוש פרוע , דימונדבאק לא נוח ליד והוא בעיקרון עכבר לגיימינג בטח ש MX518 אין על זה אפילו וויכוח.

פורסם
  • מחבר

טוב עוד כמה ימים מזמין :xyxthumbs:

פורסם

שטויות, יש כאלה שהרייזור יותר נוח להם ויש כאלה שהMX518 יותר נוח להם, מבחינת מפרט הם בדיוק אותו דבר, לשניהם עיינית עם 1600DPI

לי יצא להשתמש רק בMX518 (אומנם במשחקים, אבל יצא לי להרגיש את העכבר) והוא מדהים. אם אתה אוהב את הצורה של ה500\510\518\700

אז לך עליו. אם לא אז לך על הרייזור

פורסם
  • מחבר

עכשיו הסתכלתי על כמה תמונות של הרייזור והצורה שלו נראת כמו של העכברי גולה הישנים ב20 שקל והMX518 לעומת זאת נראה כאילו התאימו אותו במיוחד אז נראה לי שאני ילך עליו אבל אולי אני ימצא איזה חנות שמוכרת את שניהם לפני שאני מזמין אני יוכל לנסות אותם ואז נראה כבר

פורסם

mx518.....

פורסם
  • מחבר

תקשיבו כנראה שעומדת בפתח עליה קטנה בתקציב כדי לי לקחת את הMX1000?

פורסם

לגיימרים עדיף ה MX518.

לגראפיקה לדעתי לך על ה MX1000, אלחוטי מוסיף המון לנוחות ולתזוזה, הוא מספיק מדוייק בשביל גראפיקה, והמבנה שלו לדעתי הרבה יותר נוח לתזוזות עדינות.

פורסם
  • מחבר

גיימר אני לא ממש אבל מידי פעם אני משחק זה כזה נורא למשחקים?

פורסם

הוא מעולה למשחקים, אבל ה MX518 יותר טוב ממנו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים