פורסם 2005 ביולי 2220 שנים כמה ש Elisha Cuthbert שווה אי אפשר להשוות אותה ל Adriana Lima היא פשוט ליגה אחרת.. אני הקול ה-222
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים תראו את הסרט the girl next door ואז תדברו אין לכם מושג מי זאת אלישה עזבו אותכם תמונות קישקושים אחרי הסרט הזה אי אפשר להשוות אליה שום דבר.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים תראו את הסרט the girl next door ואז תדברו אין לכם מושג מי זאת אלישה עזבו אותכם תמונות קישקושים אחרי הסרט הזה אי אפשר להשוות אליה שום דבר.ראיתי אחי, ואני יודע שהיא כוסית חבל על הזמן אבל לימה מושכת אותי יותר...
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר חכו, הדיון עדיין לא נגמר...לימה עוד תיקח בסוף והצדק יעשה ;Dמואהאהאהאהאהאהאהאהאההאאה
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים חכו, הדיון עדיין לא נגמר...לימה עוד תיקח בסוף והצדק יעשה ;Dמואהאהאהאהאהאהאהאהאההאאההיא תיקח.התמונה ששמתם פשוט יותר מושכת מהתמונה של השנייה.אם הייתם עושים תמונות די שוות בלבוש למשל אז אני מאמין שההצבעות היו שונות.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אפילו עם לבוש היא מובילהתאר לך מה היה קורה אם היינו שימים אותה ערומה או עם לבוש מינימלי
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר אפילו עם לבוש היא מובילהתאר לך מה היה קורה אם היינו שימים אותה ערומה או עם לבוש מינימליאם היית שם ערומה/בלבוש מינמלי היינו שמים לב שהיא שעירה בערך כמו ארטישוק והיא הייתה מקבלת 2 קולות בלחץ.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אם היית שם ערומה/בלבוש מינמלי היינו שמים לב שהיא שעירה בערך כמו ארטישוק והיא הייתה מקבלת 2 קולות בלחץ.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אם היית שם ערומה/בלבוש מינמלי היינו שמים לב שהיא שעירה בערך כמו ארטישוק והיא הייתה מקבלת 2 קולות בלחץ.מאיפה לך שהיא שעירה אני לא מבין חחחחחחחחחח
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים זה בצחוק כמובן... : הוא פשוט נראה לי כל כך רוצה שאדריאנה תיקח אז הוא ילכלך חופשי על הבלונדה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.