פורסם 2005 ביולי 2020 שנים שלום,יש לי את המכשיר הנ"ל כחודש והוא פתאום התחיל לעשות בעיות.- הוא לא מתכבה, כשאני מחזיק את כפתור ה-stop, במקום להתכבות הוא מתחיל להיטען...הדרך היחידה לכבות אותו היא ללחוץ על כפתור ה-RESET הקטן.- כשאני שומע שיר המסך אמור להתכבות אחרי 20 שניות [ברירת מחדל], אצלי הוא כבר לא מתכבה אחרי 20 שניות (בדקתי בהגדרות וכתוב שהמסך מתכבה אחרי 20 שניות).- כשאני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה ע"י המחשב, ז"א המחשב מזהה שיש חיבור אבל הוא פשוט לא מזהה את המכשיר (יכול להיות שזה בעיה בUSB?)..חשבתי אולי לעשות FORMAT במכשיר אז לכן אני שואל אתכם, זה יכול לעזור לדעתכם?כשאני עושה FORMAT אז עדיין תישאר כל המערכת הפעלה של המכשיר?ז"א אני לא רוצה שיווצר מצב שאני אצטרך להתקין את המערכת הפעלה כמו שעושים במחשבים אחרי פירמוט....תודה רבה לעוזרים
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר מאיפה קנית את המכשיר, והאם קנית אותו משומש ? קניתי מבאג לפי מה שאני יודע באג לא מוכרים משומשים אם אני עושה למכשיר פורמט אז כל המערכת הפעלה תישאר?
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים א-ח-ר-י-ו-ת!!!בשביל מה אתה צריך להסתבך, קפוץ לסניף ממנו קנית ותשאל אותם מה לעשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.