עבור לתוכן

הזמנתי MX510-ביקורות

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את העכבר הנ"ל.אני יודע שהוא מצויין ,אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל קצת דעות של המומחים פה.

תודה מראש.

פורסם

יש לי אותו שבוע, נהנה ממנו מאד (הקודם היה MS Explorer Ver. 1.0 העתיק), הוא מדוייק ועם תג מחיר שבו הוא נמכר היום יספיק לי ל-5 שנים הבאות כמו שה-Explorer הספיק לי :)

תתחדש 8)

פורסם

היה עליו אפילו ביקורת באתר עם אני לא טועה, ועם המחיר שלו באמת נראה שווה קניה (160 בנועה).

פורסם

ה-MX510 שלי הגיעה אתמול, עכבר נוח מאוד לבעלי ידי דומיננטית ימנית ובגודל בינוני\גדול.

אם אתה רוצה לקרוא ביקורת באמת מקיפה, קרא את הביקורת על ה-MX510 שעלתה לא מזמן.

ביקורות מקיפות תוכל למצוא כאן.

פורסם

GEE WHIZ נועה האלה גנבים, אני קניתי אחד לפני שבועיים בערך -עלה לי 200 :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

לנעה היה רק את האדום ,ומשלוח תוך 21 ימי עסקים{!}

קניתי בלוגיק ,שילמתי יותר אבל אני אוהב את השירות שלהם ובלה בלה....

איך הוא במשחקים?

פורסם

לי הוא הגיע יום למחרת (הזמנתי בערב) והשירות שלהם מצויין (עד כמה שידוע לי) להיפך מלוג'יק.. שיש לי עבר לא משו איתם.

משחקים הממ זה דיי סוביקטיבי. העכבר גדול ומאוד נוח כשאתה סתם גולש. הוא מותאם לזה שיש לך 3 אצבעות

על העכבר (אצבע לכל כתפור, זרת ובוהן בצדדים).

עכשיו בגלל שאתה ממש מחזיק את העכבר ביד ולא עם האצבעות, אז אתה מזיז אותו עם כף היד. זה אולי יישמע נוח

אבל קשה מאוד (לפחות לי) לעשות תנועות מהירות ומדויקות במשחקים רק עם הזרוע ושורש כף היד. בד"כ במשחקים

אני משתמש באצבעות בשביל זה. לתפוס בצורה אחרת תפגע בנוחות, אבל אני מצאתי קומבינה\התרגלתי:

אני תופס אותו עם שתי אצבעות בכתפורים, בוהן והאצבע לפני הזרת (קמיצה?) מחזיקים בצדדים, והזרת לא שותפה למאבק : P.

זה לא נוח כמו להניח את כל כף היד, אבל גם לא כזה נורא אחרי שמתרגלים.

תמונה 1) עכבר עצמו.

תמונה 2) א)מצב נוח דפדפן. ב)מצב CS

אצבעות סקסיות הא? :smile1:

[attachment deleted by admin]

פורסם

האם ה 518 שווה את התוספת כסף ?

או זה מספיק טוב ?

פורסם

יש לי את ה MX510 כבר שנה כמעט :xyxthumbs: קניתי אותו ב360 ש"ח :) לא יאמן שהוא נמכר בכזה מחיר היום :o אני נהנה ממנו בכל רגע,אני מאמין

שאני אשאר איתו לפחות עוד שנה שנתיים הוא יספיק לי :xyxthumbs:

פורסם

האם ה 518 שווה את התוספת כסף ?

או זה מספיק טוב ?

תעשה חיפוש כבר כתבו(כתבתי). בכל מקרה, לפי דעתי לא. ה518 סתם יקר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ,קיבלתי אותו :smile1:

אחלה עכבר ,נע בצורה מושלמת ,נוח מאוד ליד.

עוד לא בדקתי את הדיוק שלו במשחקים אני יעשה את זה אחר כך.

בהחלט קנייה נכונה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים