עבור לתוכן

עזרה לגבי מחשב נייד- בבקשה עזרה !!!

Featured Replies

פורסם

איך אני יכול לדעת אם מחשב מסוים הוא SONOMA??

בעיקרון ממה שהבנתי SONOMA מחשב נייד על תדר 533 עם דיסק קשיח SATA וזכרון DDR2 וכרטיס מסך PCI-E. יש גם מה שנקרא  SEMI SONOMA על תדר 533 עם זכרון רגיל ו/או דיסק קשיח לא SATA. האם אני צודק ?? יש כזה דבר  נייד 533 שהוא לא SONOMA??

בבקשה תעזרו לי, ואם אפשר תשובות מקצועיות והחלטיות. אם יש מישהו שיכול לפשט לי את העניין.....

פורסם

אתה רואה אם הוא סונומה

דבר 1: המעבד עובד בתדר של 533 MHZ

דבר 2: הזכרונות DDR2 תמיד

דבר 3: הממשק SATA

דבר 4: כרטיס כל HIFI

דבר 5: WiFi

ותמיכה בPCIE

אני לא שמעתי על חצי סונומה,...

אם כתוב סונומה הוא חייב להיות אחרת יקחו להם את הרשיון עסק, למי שמנסה למכור תחת השם הזה משהו שהוא לא סונומה.

פורסם

באס 533 מחייב צ'יפסט 915 = Sonoma

זה לא משנה אם הזכרון הוא DDR או DDR2, ?Sonoma זה כינוי אך ורק לצ'יפסט, זה אומר שהצ'יפסט הוא אחד הגרסאות הניידות של ה-915, ולא אחת הגרסאות של ה-855

יש רשימה של הצ'יפסטים של אינטל לניידים כאן (אבל זה כולל גם צ'יפסטים ל-P4-M)

זה גם לא קשור ל-Wifi (אבל כן לכרטיס קול Azalia ול-PCI-E)

פורסם
  • מחבר

שאלה ל- RK - אם אתה אומר שהזכרון חייב להיות DDR2, אז תסביר לי לגבי הנייד הבא של LG- LS55-13JE. הדגם הבא הוא SONOMA או לא ??

פורסם

יש את דף המוצר של ה-LS55

כתוב -

Chipset

Intel 915PM + ICH6-M

Sonoma = 915PM, 915GM, 915GMS, 910GML

פורסם
  • מחבר

בלי שום קשר יש ניידים על תדר 533 שהם לא SONOMA. האם אני צודק ??

האם ה- DOTHAN הישן תומך 533 ??

פורסם

Pentium M עם באס 533 שהוא לא Sonoma זה רק עם הצ'יפסט של ATI (?Radeon Xpress 200M), אני לא חושב שניידים כאלה זמינים בארץ

הדותן הישן בא עם מכפלות שהתאימו לבאס 400

פורסם

אין ניידים שהם לא סונומה והם לא 533...

יכול להיות שאיפה שקראתי הטעו קצת, ושהציפסט תומך בכל מה שציינתי, אבל לא חייב להכיל אותם... (איזה אתה ביקורות שכתב include ולא Feature)

עוד קראתי שמערכת תתמוך בעד 2GB זיכרון DDR2, אז הנחתי שזה חייב להיות DDR2, כנראה שבדור הבא של הניידים זה יהיה.

משפחת הציפסטים תומכת בזה...

http://www.intel.com/design/chipsets/mobile/915_fam.htm

בכל מקרה אין דבר כזה חצי סונומה.

פורסם

הצ'יפסט של ATI תומך בבאס 533 אבל הוא לא "סונומה"

באמת לא ראיתי שום ניידים שמכילים אותו (סביר להניח שזה בגלל הברנד החזק של הסנטרינו\סונומה), אבל בתיאוריה אפשר לשים Radeon Xpress 200M עם Pentium M ולייצר נייד עם באס 533 שהוא לא סונומה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים