עבור לתוכן

דילמה בנושא שידרוג כרטיס מסך ואולי לוח אם

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב די טוב בשבילי יש שם מעבד פ4 3 גיגה ו1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך שאותו אני רוצה להחליף הכרטיס מסך הוא GFORCE FX 5700 LE 225@310 400@450 הכרטיס פשוט מרגיש כמו גיפה שתיים שיש לי בסלון אני מעדיף אותו כבר קיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסוג GEFORCE 6600 GT לAGP

אבל זה מה שרציתי לדעת ראיתי שיש לוחות אם של אסוס שתומכים במעבד שלי SOCKT 478 ויש להם CHIPSET 915P או 915PL חשבתי אולי לשדרג ללוח אם ולקנות כרטיס מסך PCI EXPRES אם המעבד שיש לי עכשיו

מצאתי 2 לוחות אם כאלה Asus P4GPL-X וAsus P4GD1 מה עדיף קיצר לקנות לAGP או לעבור ללוח האם אם הPCI EXPRES ללא שדרוג מעבד

פורסם

למכור את הלוח אם שיש לך עכשיו ולקנות P4GD1 ואז לשים 6600GT ל-PCI-E

פורסם
  • מחבר

OF איך הכטיס מסך שלך יש ביצועים במשחקים כי הקנייה של הלוח אם והכרטיס מסך ביחד יעלו לי איזה 1800 שקל ביחד והכרטיס מסך לAGP רק 1100

פורסם

1.הכרטיס מסך שלי אחלה, כאילו אני מריץ משחקים כמו BF2 חלק אבל עד Medium.

CS:S אני מריץ על הכי נמוך 20FPS שיש עומס אבל זה יכול להגיע אפילו ל-80FPS.

NFSU2 רק חלק בהגדרות הכי גבוהות.

אבל זה לא בגלל הכרטיס אלא בגלל המעבד שהוא צוואר הבקבוק, אני צריך להחזיר את ה-OC ל-2.8 ::)

אצלך הכרטיס יהיה הרבה יותר אפקטיבי כי יש לך מעבד עם מהירות שעון גבוהה יותר, באס גבוהה יותר וגם הוא HT.

2.אמרתי שאתה יכול למכור את הלוח אם שלך בסיביבות ה-500 ש"ח (תלוי איזה לוח אם זה) ואז תצטרך לשלם פחות על הקנייה.

תנסה קודם כל למכור, אם לא תצליח תקנה רק כרטיס מסך...

פורסם
  • מחבר

ATI Radeon X700 256MB PCI Express מצאתי את זה פלוס לוח אם של אסוס P4GD1 ב 1400 שקל שאת זה אני יכול להרשות לעצמי כדאי האם X700 האמת כמו 6600 GT בביצועים ? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הלוח אם הוא ASUS P4S800D-X והוא נקנה לפני חודשים אולי 3 חודשים ואיתו מתנה גי פורס 2 100MX אם מישהו רוצה כזה דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים