פורסם 2005 ביולי 2020 שנים שלום לכולם, אני רוצה לבנות HTPC בעיקר לצפיה בסרטים. אין לי צורך כרגע בהקלטה.נאמר לי ש CELERON עדיף למשימה הזו. אני זקוק לכמה המלצות1. איזה לוח אם לבחור ? אני מעדיף משהו קטן כמו MICRO-ATX2. איך מתגברים על בעית הרעש ? בסלון הזמזום של המחשב הרבה יותר מפריע.חשבתי לקנות ספק גנרי זול ולהחליף לו את המאוורר. זה אפשרי ? מישהו יכול להמליץ על מאוורר שקט ? ומאוורר CPU שקט ?3. 256 מגה זיכרון יספיקו למשימה ?תודה לכולם.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מה התקציב?אתה יכול לקחת מעבד AMD שלא ממש מתחמם (שלא כמו הפרסקוט של אינטל) לעשות לו UNDERCLOCK קטן ולהשתמש בגוף קירור פסיבי.יש גם ספק עם קירור פסיבי אבל הוא יקר.וכן, אתה יכול לקנות ספק ג'נרי רגיל ולהחליף לו את המאוורר למשהו שקט יותר.256 מגה לצפיה בסרטים זה מספיק לכל הדיעות.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר תודה על התשובה המהירה,התקציב הוא עד 1000 ש"ח, כאשר יש לי כבר כרטיס מסך , ספק גנרי ומארז.Undeclocking זה מסובך ? הוא שזה פשוט להגדיר בלוח אם ?איזה מעבד ולוח אם לדעתך יתאימו ?תודה !שחר.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים אם יש לך כסף אתה יכול לקנות XP120 ולא לעשות כלום פשוט להשאיר ככה תמעבד וזהו והגוף הזה מחזיק בפסיבי! או אפשרות אחרת יש גוף קירור פסיבי מיוחד של טרמלטק אם אני לא טועה שהוא לא ממש יקר משהו כמו 180
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר מה דעתכם על הלוח הזה :http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=35357או על הקומבינה הזו (האחרונה ברשימה)http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B21CA6FC-3BB2-4921-9299-1EBFBFBF33B0}
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים אני חושב שזה נורא פשוט לעשות אנדרקלוק, האופציה הכי פשוטה זה להוריד מכפלה. האופציה השנייה היא להוריד תדר.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר אני חושב שזה נורא פשוט לעשות אנדרקלוק, האופציה הכי פשוטה זה להוריד מכפלה. האופציה השנייה היא להוריד תדר.תוכל לפרט קצת איך ולמה ?תודה.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים זה כמו אוברקלוק רגיל רק שבמקום לעלות את המכפלה(אם היא פתוחה) או התדר אתה מוריד את זה עושים דרך הביוס כמובן בקטגוריה של הCPU
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.