פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר מאיזו בחינה הם יותר טובים מIAUDIOואיזה דגם של IRIVER אתם ממליצים אז? IFP990?
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר כמה כבר הבדל יש באיכות סאונד זה STEREO חבר שלי סיפר לי שחבר שלו קנה IRIVER מבוסס פלאש ובאותו שבוע שקנה רץ עם זה ונפל לו מהיד ונשבר ועכשיו הוא נדפק :\ מה דעתכם על נגנים מבוססי הרד דיסק כמו RIO KARMON בתור נגן לריצה? קראתי ביקורת של RIO פה באתר, והנה הוא מבוסס הרד דיסק 20 G ועמיד בזעזועים והצלחתם לרוץ איתו נ.ב - גם הרצתי חיפוש לנגנים MP3 לריצה ולא מצאתי יותר מדי תוצאות..
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אולי נדפק המסך או המגעים בתוכו אבל לא הפלאש עצמו...בניגוד להארד דיסק שנפילה כזאת יכולה לגמור אותו
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר אני אומר לך: הוא אמר לי שהנגן נשבר ואי אפשר לתקן את זה וגם האחריות לא מכסה את זה
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים זה תלוי איך זה נפל ובמה זה התנגש ואיךאם זה סתם נופל מגובה 2 מטר לרצפה לא אמור לקרות כלום
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר מספיק שנתקע במשהו או שעשה תנועה חדה או שהחליק לו מהיד כי היא הזיעה..למה בעצם להוציא 1000+ על נגן MP3 מבוסס פלאש כשאפשר לקנות משהו של 1 ג'יגה ב400 שקל ככה, משהו בסיסי לא מותגלחבר שלי יש משהו כזה וזה עובד לו סבבה בינתייםהאמת ראיתי שגם אפשר לקנות רצועה ליד ב80 שקלמה ההבדלים בין הדגמים IFP 190, IFP 799 , IFP999 (כולם באותו מחיר, ומשום מה ב190 יש רק 256 מגה זיכרון בלי אפשרות הרחבה)ומה ההבדלים בין הסדרה של IFP לבין הסדרה של N10
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים ההבדל בין הסדרות הוא בגדול והעיצוב...בקשר לשאלה שלך למה לא לקנות נגן ב400 שקל כי זה חרא של סאונד...אני מדבר מניסיון גם אני קניתי כזה במקום לקנות איכותי ואחרי חצי שנה מכרתי והפסדתי מזה 400 שקל וקניתי H340
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר אם כבר מבחינת אמינות ויציבות, כי אז הוא יתקלקל יותר מהרהמכשירים היום שיש להם הרד דיסק זה בעצם FLASH HD ולכן זה אמור להיות אותו דבר כמו הFLASH היותר קטניםאני חושב שאני אלך על CREATIVE ZEN MICRO או על IAUDIO בסגנון הזה- 5 ג'יגה ככהאח של חבר שלי אמר לי שחבר שלו קנה IPOD MINI והוא רץ איתו והכל טוב...אז נשמע לי סתם קשקוש ש"הרד דיסקים" לא עמידים בזעזועים
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים המכשירים היום שיש להם הרד דיסק זה בעצם FLASH HDאח של חבר לי אמר לי שחבר שלו קנה IPOD MINI והוא רץ איתו והכל טוב...אז נשמע לי סתם קשקוש ש"הרד דיסקים" לא עמידים בזעזועיםזה לא FLASH HD אין דבר כזה עדיין... זה MINI HD וזה כמו כל הארד דיסק רק קטן יותרבקשר לIPOD MINI אז אפשר לרוץ איתו אבל ככה הוא יהרס יותר מהר
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מחבר לא נראה לי, אבל אם אתה מתעקש. אני רוצה נגן MP3 ולא כזה שמפעיל תמונות או עם כל מיני שטויות אבל יש כל כך הרבה סוגים! SANDISK, CREATIVE, IRIVER, IPOD MINI, ARCHOS, IAUDIO, RIO אם רק היה פה סמיילי של קורע שערות! חשבתי על לקנות SANDISK 1 GB ולהחליף אוזניות למשהו כמו סוני נחמד לריצה אני חייב לסגור את זה כי אח שלי חוזר מחו"ל ויש לי הזדמנות לקנות מחו"ל
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מחבר כן על זה חשבתי השאלה מי מהם עדיף הרי לG3 יש 50 שעות סוללה אבל אם זה בא על חשבון איכות חלקים אז אני מעדיף U2 מה עדיף לריצה ופחות שביר ? תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.