עבור לתוכן

משטרה בשירות דיקטטורת שרון

האם לדעתך המשטרה חצתה קו אדום בחסימת פיות והפרת זכויות אזרח? 504 הצבעות

1. 1. האם לדעתך המשטרה חצתה קו אדום בחסימת פיות והפרת זכויות אזרח?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
אתה צודק לגבי זה שמדובר שאנשים איכותיים. אבל, אתה היית תורם למדינה שבגדה בך? היית מתגייס לצבא שגירש אותך ואת משפחתך מביתך? לא נראה לי.

בנאדם, המדינה לא בגדה בהם.

כפי שכבר אמרתי פעם, זה היה ידוע שמתישהו השטחים האלה לא יהיו בשליטתנו (של עזה), והיום הזה הגיע, כל מי שחשב אחרת פשוט חיי באשליות.

אם אתה מנסח את משפט שלך כ"צבא שמגרש אותך מביתך" כמובן שלא.

אבל אל תשכח שהוא שמר עליך חמש דקות קודם, וישמור עליך גם שנים רבות אח"כ.

• תגובות 51
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל ההתנגדות להתנתקת היא עסקם של טיפשים.

המדינה החליטה שצריך לפנות את האזור. וכמו שפושעים למדו לפני 200 שנים אי אפשר לנצח את ההמסד בכוח הזרוע.

אז נכון,זה מאוד חשוב למחות. אבל למה למחות באלימות נגד חיילים נחמדים שלא עשו שום דבר רע?

מה קרה להפגנות שקטות?

מבחינתי הבוגדים האמיתיים הם מתנגדי ההתנתקות שמחלקים לילדים שלהם סמלי שואה ומלמדים אותם שהממשלה היא התגלמות הרוע.

פורסם

דבר ראשון מתנגדי ההתנתקות הם אנשים שהולכים להעיף אותם מהבית שלהם בשביל לפנות את השטח שלהם לאנשים שירו עליהם מרגמות ורצחו אותם אז מה אתה מצפה שיעשו ?

דבר שני מותר גם להומלס להפגין אם מפנים אותו מפינת הרחוב.

ולגבי הקטע עם השואה אז זה באמת מגעיל אבל אני חושב שבתקשורת מפארים את זה קצת יותר מדי ויש רק קומץ מטומטם שמשתמש בזה.

ומה בדיוק קרה לפני 200 שנה ?

כי לי עולה בראש המהפכה הצרפתית.

פורסם

כל ההתנגדות להתנתקת היא עסקם של טיפשים.

אתה טועה ובגדול

ההתנגדות להתנתקות תורמת למדינת ישראל יותר ממה שאתה חושב.

תאר לך מצב שבו ממשלת ישראל מחליטה לפנות את היישובים בעזה ואין התנגדות....

האמריקאים, הארופאים והערבים יקפצו על המציאה ויגידו:"יאללה זה הלך חלק תמשיכו לפנות. גם ככה לא איכפת לכם מהשטחים האלה"

עצם ההתנגדות מעמידה את שרון בעמדת כוח כנגד כל אלה הרוצים בפינוי. הוא פשוט אומר:"שמעו קשה לי, יש לי קרע בעם. אני לא יכול להמשיך ולפנות בלי תמורה"

העולם לא שחור ולבן ותלמד ליראות את כל הצדדים של המטבע

פורסם

סתם שאלה שאולי לא כל כך קשורהה

למה לעזאזל החיילים שלנו צרכים להגן עליהם ? הרי מה שהם עושים לא חוקי

פורסם

הם לא מגנים עליהם. הם פשוט ניסו למנוע מהם לעשות משהו שהוגדר כלא חוקי.

הם מנעו מהם להמשיך את הצעדה לכיוון הגוש מכיון שהמתנחלים סרבו להתחייב שלא ינסו להיכנס לגוש קטיף.

פורסם

הצבא יצטרך להכנס לעזה גם אחרי הפינוי לטיהור מערכות הטרור שיתהוו שם במהלך הזמן ויותר מזאת כניסה כזאת תהיה סיכון רב יותר בגלל שבמידה ותהיה התנתקות אז מרחב הפעולה של הטרור שלהם יהיה רב יותר. דבר שני יותר משאתה שומר על המתנחלים הם שומרים עליך,הציבור הדתי הוא חוד החנית של צה"ל בעוד שציבור המתנחלים הם חוד החנית של הציבור הדתי בתחום הצבאי.בקורס קצינים הקרוב רוב הקצינים דתיים ומספר האחוזים בעלייה מתמדת בנוסף לכך המתנחלים ממלאים את כל יחידות העילית של צה"ל הכוללות שייטת סיירת מטכ"ל וכן כל שאר הסיירות אם יש לך מכרים באחת מהיחידות האלו תתפלא לשמוע כמה "מתנחלים"נמצאים ביחידות האלו.

כידוע החוק אמור להיות ביטוי למוסר כיום החוקים הם ביטוי לשחיתות ולממשל הדיקטטורי. כמו שכבר אמרתי כל מה שנעשה כיום הוא לא חוקי במסווה החוק.

יום טוב לך.

עריכה:הייתי בטוח שהוא מתכוון בכלל לעצם הישארותם בעזה מכיון שלא הבנתי את את השאלה שלו שכללה עניין של הגנה בכל אופן הכותב מעליי הבאיר את העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים