עבור לתוכן

איזה מעבד של אינטל עדיף ?

Featured Replies

פורסם

lipa

למה לקחת לוח 925X / 925XE שהוא חסום לשדרוג עתידי בזמן שיש לך בעוד מעט כסף או לפעמים פחות כסף 945P שאפשר לשדרג איתו לכפולי ליבה ותומך בזכרונות DDR2-667MHz?

לא אמרתי לקחת לוח 925 , חד-משמעי לקחת לוח או 945 או 955

בקשר לזכרונות אין הבדל בביצועים בין DDR2 533 ל-DDR2 667

אם המחיר שלהם שווה אז הייתי לוקח את ה-667 , אם ההפרש בניהם מאות שקלים , אז לא שווה להוסיף

לי יש DDR2 533

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגזמת....

אכן AMD עדיפים במקצת למשחקים אבל אישית? אם הייתי קונה עכשיו מחשב חדש הייתי לוקח מעבד אינטל, גם בגלל כפילות הליבה וגם בגלל שלדעתי בכל דבר אחר שהוא לא משחקים עדיף האינטל....

מה שליאור אמר דווקא זה הדבר החשוב, אם קונים אינטל אז "נדפקים" קצת עם המחירים של החומרה האחרת.. הזכרונות DDR 2 סתם יקרים והלוח שגם כן המחיר שלו יהיה מוקפץ... השאלה אם בשביל להשתוות ל AMD במשחקים ולהרגיש קצת יותר טוב בפעולות קידוד ועבודה במערכת לבזבז כסף שיכל ללכת למארז יותר טוב או לכרטיס מסך יותר חזק...

בגלל זה הרוב מעדיפים AMD.

עריכה: ברור שזה גם תלוי בשימושים שלך.... אם אתה כל היום רק משחק... אז אין בכלל ויכוח לקחת AMD וזהו.

אתה זה שמגזים, גם בעבודה שוטפת אפשר לראות שהAMD בקימפולים שונים גם כן לוקח את האינטל... ככה זה נראה לי בעין, אתה אומר שאין הבדל מורגש במשחקים אבל יש הבדל מורגש בעבודה שוטפת ? תעשה לי טובה וחוץ מזה אתה לא חייב לקנות חומרה "יקרה" אח שלי קנה אינטל 630 עם לוח של אסוס שכחתי את הדגם

זה זה עם הצ'יפסט שתומך ב DDR רגיל.. בכל מקרה אני מרוצה מה AMD שלי, בתור אחד שמרבה לעבוד בפוטושופ וישומים כבדים ורבים שרצים ברקע ה AMD מטפל בהכל מצויין !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים